Nakon žurke pod maskama, večeras u Baru je prava vesela žurka. Barovci prave odličnu atmosferu.

A Kristina se maskirala fenomenalno.

Ksenija je često pričala sa Davorom o vrućim stolicama.

- Znaš da ja imam muda da sebe stavim na vruću stolicu - rekla je Ksenija Davoru u Baru.

hmhfqb93.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Davor je sve vreme pričao da jednom devojjkom. Izgleda da mu se baš svidela, jer se nije odvajao od nje.

- Zahvali se Damiru što nas juče nisu snimali - rekla je devojka Davoru.

- Damir je najjači lik ovde - definitivno - rekao je Davor.

Kurir Televizija SANJA LOMILA ČAŠE U BARU I MUVALA SVE! PEVAČICI REKLA OVO! Pogledajte kako je prošla žurka u Baru NAJLUĐI PIR DO SADA (FOTO)

A Damir je sa Ksenijom sve vreme vredno radio u Baru u šanku i čini se da je bio najvredniji od svih barovaca.

- Našli smo mrtav ugao. Možemo da se ljubimo - rekao je Davor devojci.

A Kristina se maskirala fenomenalno. Dejana je često stavljala narandžastu periku, a i Ivan Nešković je imao fenomenalnu masku.

Posebno se Sanja Jakšić dobro provodi. Naime, ona je već pikirala jednu zanosnu brinetu i stalno se mota oko nje, a čak su i otvoreno ćaskale, ali ju je Sanja i ljubila po vratu.

- Je l tebi prevara s*ks - pitala je Sanja tajanstvenu devojku na žurci u Baru.

- Jeste, ja imam svoja pravila - rekla je ona.

A na večerašnjoj žurci u Baru bilo je i Luka, koji je ispao pre dvadesetak dana.

Najveći šou nastao je kada je Sanja shvatila da ne može da smuva devojku, pa je rekla Aleksi- Hajde smuvaj je ti, ako možeš.

o0pohhcx.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

A onda je prešla na pevačicu, prišla kod nje i rekla joj da joj obeća da će nekada biti zajedno. Na to se pevačica zbunila i samo nasmejala.

- Obećaj mi da ćemo nekad u životu biti zajedno -rekla jeSanja pevačici, pa je otišla da igra. A onda je lupila šakom o sto i oborila čaše.

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

Kurir televizija Tuča Davora i Svena u Baru! Pogledajte šta se sve desilo

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija Darko poludeo kada je saznao da se Sven potukao! Pogledajte reakciju kada mu je sin rekao da se ništa nije dogodilo.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija Veoma tužne scene! Svenov tata plače u Baru!