00:37

POSLE OVIH VRELIH SCENA SVE JE OTIŠLO DOĐAVOLA! Ona je Davora dovela do ludila, lomio je čaše zbog ove ATRAKTIVNE PLAVUŠE

ludilo

NAKON OVIH VRELIH SCENA SVE JE OTIŠLO DOĐAVOLA! Ona je Davora dovela do ludila, polupao pola kafane zbog ove ATRAKTIVNE PLAVUŠE

Bar -

Sve je bilo u redu - pre žurke u Baru.

Barovci su u poslednjoj epizodi pokazali kako sarađuju na zadatku, dali sve od sebe da se lepo provedu i ispune zadatke Vasića, ali su ljubomora i komplikovani emotivni odnosi uzeli danak.

Bar
foto: Kurir televizija

Pre žurke gledaoci su bili u prilici da gledaju kako se učesnice rijalitija pripremaju za žurku i pritom "ulove" lepotice u donjem vešu.

Kristina je zaigrala, a sa njom Kristina i Dejana.

Bar
foto: Kurir televizija

Tokom žurke na kojoj su Barovce i goste zabavljali trubači, jedan gost je bacio oko na Kristinu i to jasno stavio do znanja Davoru.

"Ona je moja devojka, ti nemaš šta da radiš s njom", na šta se Davor smejao.

Bar
foto: Kurir televizija

Kristina je u međuvremenu plakala i govorila Kseniji "svi obeležavaju teritoriju, a ne razmišljaju o meni kad je*u u WC-u", rekla je ona plačući zbog Davora.

Bar
foto: Kurir televizija

Davor je u jednom trenutku prišao da je uteši, ali ga je ona odgurnula, zbog čega je Davor rukom slomio staklo.

Bar
foto: Kurir televizija

Ubrzo nakon njega, pobesneo je i Ivan zbog Ksenijinog odnosa prema njemu, pa je pobacao sve sa šanka dok je ona prala ruke.

Bar
foto: Kurir televizija

Damir je ponovo najbolje sumirao situaciju celokupne večeri: "Ovo ni Kusturica ne bi smislio"

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:21

Rade i Rada Vasić došli u Bar da zakupe lokal za dnevnu žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track