MALČANSKI BERBERIN OPKOLJEN: Ninoslav napravio KOBNU GREŠKU, uskoro hapšenje monstruma!
Foto: Nemanja Nikolić

potera

MALČANSKI BERBERIN OPKOLJEN: Ninoslav napravio KOBNU GREŠKU, uskoro hapšenje monstruma!

Crna Hronika -

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, pobegao je kroz prozor kuće u kojoj je držao otetu dvanaestogodišnju Moniku Karimanović, a jake snage policije su, posle oslobađanja devojčice krenule u opštu poteru za monstrumom.

Kako saznajemo, Jovanovića je jedan meštanin video u selu, a on je, shvativši da će biti uhvaćen, iskočio kroz prozor kuće u kojoj se skrivao i dao se u beg. Policija mu je za petama, a pretpostavlja se da je na teritoriji Niškog okruga.

Kako saznajemo, policija je tokom večernjih sati u potpunosti suzila reon na kom se nalazi Ninoslav Jovanović, pa se hapšenje očekuje u narednim satima.

- Očevidac je ispričao da je naoružan nožem, a da nije primetio da ima vatreno oružje. Navodno, kuća iz koje je pobegao je rodna i napuštena kuća njegove majke, a nesrećno dete bilo je u toj napuštenoj kući - kaže sagovornik Kurira.

foto: Nemanja Nikolić

Kobna greška

Prema našim informacijama, Ninoslav je sve vreme kod sebe imao mobilni telefon, ali ga sve do juče nije palio. - On je juče u jednom trenutku upalio mobilni telefon i odmah je lociran. Istovremeno ga je jedan meštanin primetio. Shvativši da je opkoljen i da će biti uhapšen, on je odlučio da pusti žrtvu i da sam nastavi beg - kaže sagovornik Kurira.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Policija pod punom opremom za noćno traganje je krenula za Ninoslavom Jovanovićem, poznatim pod imenom Malčanski berberin

Policija pod punom opremom za noćno traganje je krenula za Ninoslavom Jovanovićem, poznatim pod imenom Malčanski berberin.

On je trenutno u bekstvu u selu Pasjača i otišao je u smeru selu Jasenovik. Policija zna kuda se on kreće i drži ga opkoljenog, krenuli su četvorotočkašima.

foto: Nemanja Nikolić

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track