00:28

Vladimir Vuletić tri sata saslušavan u SBPOK

saslušan na okolnosti poznanstva s Belivukom

KURIR SAZNAJE: Vuletić izašao iz MUP u Kneza Miloša, ali ni reči o poligrafu VIDEO

Crna Hronika -

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić saslušan je u SBPOK u svojstvu građanina na okolnosti poznanstva s Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela pranje novca, otmica i iznuda, a nakon skoro tri sata saslušanja krenuo je na poligrafsko ispitivanje u prostorijama MUP-a u Kneza Miloša.

Vladimir Vuletic
foto: Nikola Anđić Kurir

Međutim, Vuletić nakon izlaska iz MUP nije rekao ni reč o poligrafskom saslušanju.

Njegov advokat je ranije posle izlaska iz SBPOK rekao da se bivši funkcioner FK Partizan detaljno izjasnio.

Vladimir Vuletic
foto: Nemanja Nikolić

- Prihvatio je poligrafsko ispitivanje iako sam se ja kao njegov advokat protivio. Pre svega iz razloga što ima ozbiljne zdravstvene probleme. Proverićemo sada u Kneza Miloša da li je sposoban da bude poligrafski ispitan. Iako bude insistirao, ja ću se ipak protiviti. On je dao detaljan iskaz, i mislim da je poligrafsko ispitivanje suvišno- - rekao je Vuletićev advokat Vladimir Terzić.

00:12

Vuletić kreće prema SBPOK

Vuletiću je, inače, poziv sa salušanje u SBPOK uručen jutros u jednoj beogradskoj kafani, gde je sazvao pres konferenciju, nakon čega se svojim automobilom u pratnji advokata uputio u SBPOK.

1 / 22 Foto: Nikola Anđić Kurir

- Pripadnici SBPOK su mi prišli i rekli da imaju nalog da odmah dam izjavu za tri krivična dela - rekao je novinarima Vuletić.

Vladimir Vuletic
foto: Jelena Rafailović

Inače, Vuletić je jutros hteo sam da dođe u Specijalno tužilaštvo da da izjavu, međutim ispred tužilaštva su ga sačekali inspektori policije i rekli mu da mora i SBPOK na informativni razgovor.

Vuletić je prethodnih dana dospeo u žižu javnosti zbog veza sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za organizovanje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela.

Podsetimo, nedavno je osvanuo Vuletićev razgovor s Veljkom Belivukom u kome konstatuje da ga "voli", a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Velja Nevolja bio u kućnom pritvoru.

(Kurir.rs/J.R.)

Bonus video:

01:00

DRUŽI SE S VELJOM NEVOLJOM I BAHATI SE U SAOBRAĆAJU Pogledajte ludu vožnju Vladimira Vuletića kroz Beograd uz hit Gazda Paje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track