KURŠUMLIJA POSLE POGIBIJE MILIJE ZAVIJENA U CRNO: Bio je iz poštene i skromne porodice, ostao zarobljen u vozilu u reci dva sata
Foto: Privatna arhiva

TRAGEDIJA

KURŠUMLIJA POSLE POGIBIJE MILIJE ZAVIJENA U CRNO: Bio je iz poštene i skromne porodice, ostao zarobljen u vozilu u reci dva sata

Crna Hronika -

Milija V. (32) iz kuršumlijskog sela Rudare, koji je u ponedeljak nastradao u saobraćajnoj nesreći kada je vozilom upao u reku Kosanicu, zavio je Kuršumliju u crno.

Već drugi dan se meštani okolnih sela opraštaju od njega na društvenim mrežama. Reč je o mladiću iz poštene i skromne porodice koji, kako kažu meštani sela oko Rudara, nikada nikom ništa loše nije učinio. On je tokom dana sahranjen na seoskom groblju u ovom selu.

- Radio je u preduzeću "Simpo ŠIK“, a često i sa drvima, kako bi pomogao svoju porodicu. Nikada nikom ništa loše nije rekao, a čitava porodica je poznata po poštenju i skromnosti - kažu njegove komšije.

Nije bio oženjen, a živeo je sa majkom i ocem i još dve sestre u porodičnoj kući u Rudaru nedaleko od školske zgrade.

Milija V. je stradao na sporednom putu Rudare- Visoka. Najverovatnije zbog snežnih padavina, izgubio je kontrolu nad vozilom kojim je upravljao i sleteo u reku Kosanicu. Kako nam je potvrđeno u Osnovnom tužilaštvu u Kuršumliji, preminuo je, kako je utvrdio mrtvozornik, usled unutrašnjeg krvarenja, koje je posledica udarca u ovoj saobraćajnoj nesreći.

On je ostao zarobljen u vozilu, u reci puna dva sata, sve dok slučajno nisu naišli meštani koji su videli automobil i lice u njemu. U vađenju Milije V. iz vozila iz reke učestvovalo je više meštana ovog kraja, a iako je pokušana reanimacija, nije davao znake života u trenutku kada je izvađen iz automobila koji je završio u reci.

(Kurir.rs/B.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track