2 TUČE U NIŠU ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: 3 mladića nasrnula na devojku i momka, pesničenje i u kafiću
Foto: T.Ilić

nije bilo težih povreda

2 TUČE U NIŠU ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: 3 mladića nasrnula na devojku i momka, pesničenje i u kafiću

Crna Hronika -

Tokom proslave Srpske Nove godine u Nišu dogodile su se dve tuče, ali nije bilo teže povređenih.

- U toku noći intervenisali smo u dva slučaja narušavanja javnog reda i mira. U jednom slučaju preduzeli smo sve potrebne mere protiv više lica, a u drugom se traga za prekršiocima - rečeno nam je u policiji.

Kako saznajemo, oko ponoći u parku Sveti Sava gde se zvanično održavala proslava pravoslavne Nove godine, u jednom kafiću baš oko ponoći je izbila tuča dve grupe mladića pa su na licu mesta bili policija i Hitna pomoć. Svedoci su nam kazali da je tuča kratko trajala, ali i da se verovatno radi o nekom banalnom povodu.

Drugi incident se dogodio nešto kasnije u naselju Komren. Nezvanično saznajemo da su tri mlađe muške osobe napale momka i devojku.

- Tri momka su napala devojku i momka koji su u tom trenutku izlazili iz taksija. verovatno je po sredi bila neuspela pljačka. Kada su videli da ne mogu ništa da učine, ta tri momka su se dala u beg - rečeno nam je nezvanično.

U oba slučaja, kako saznajemo nije bilo težih povreda, a ni posledica zbog kojih bi intervenisali lekari Univerzitetsko kliničkog centra.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track