OVO NISTE VIDELI NA TV! Drama u Kardifu: Navijač uleteo u teren tokom meča Vels - Hrvatska! Obezbeđenje ga oborilo MMA potezom! FOTO
Foto: Profimedia

STANDARDNO

OVO NISTE VIDELI NA TV! Drama u Kardifu: Navijač uleteo u teren tokom meča Vels - Hrvatska! Obezbeđenje ga oborilo MMA potezom! FOTO

Fudbal -

Reprezentacija Hrvatske remizirala je sinoć protiv Velsa u Kardifu i na dobrom je putu da u poslednjem kolu protiv Slovačke na svom terenu obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo sledeće godine.

Ipak nekako je postalo uobičajeno da kad igraju "vatreni" utakmica pada u drugi plan zahvaljujući dešavanjima van terena, problemima sa huliganima i učestalim incidentima.

foto: Profimedia

Podsetimo, iz straha od novog incidenta čelnici HNS-a sve su preduzeli kako bi utakmica između Hrvatske i Mađarske, koja se nedavno igrala u Splitu, prošla bez nereda.

Tako je angažovan rekordan broj pripadnika policije, njih oko 1500, kao i rekordan broj ljudi iz redarske službe. Prema službenom izveštaju na dan utakmice u Splitu ukupno je privedeno 85 osoba, od čega 36 hrvatskih državljana, te 49 stranih i to uglavnom zbog prekršaja iz "Zakona o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima".

Većina privedenih bila je u alkoholisanom stanju.

Za razliku od Splita kad se incident desio uoči utakmice, sinoć u Kardifu, neželjeni događaj dogodio se tokom samog meča.

Naime propustom organizatora jedan navijač,egzibicionist utrčao je na teren između vidno zbunjenih igrača.

Ipak brzom reakcijom redarske službe i policije je zaustavljen u svom pohodu pa je svladan u MMA stilu, a taj trenutak, zbog strogih propisa UEFE gledaoci na malim ekranima nisu mogli da vide.

foto: Profimedia

Zbog tog incidenta, jer ipak se pola minute odvijala prava drama, utakmica je nakratko prekinuta.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track