NAVIJAČ CSKA NEMA DILEMU! Pitali smo ga ko mu je omiljeni igrač Partizana - odgovorio je kao iz topa, a evo šta misli o Zdjelaru
Foto: Kurir

zanimljivo

NAVIJAČ CSKA NEMA DILEMU! Pitali smo ga ko mu je omiljeni igrač Partizana - odgovorio je kao iz topa, a evo šta misli o Zdjelaru

Fudbal -

Izabranici Gordana Petrića porazom su završili zimske pripreme u Beleku. Nakon poraza od Horsensa, crno-beli su izgubili i od moskovskog CSKA rezultatom 2:1.

Oko 150 navijača ruskog kluba, došlo je do kompleksa "Arkadia" kako bi podržali svoj tim u utakmici bez rezultatskog značaja protiv bratskog kluba.

Na poluvremenu, iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa jednim navijačem CSKA, koji je tom prilikom bio vrlo ljubazan.

On je kako kaže, sa porodicom na odmoru u Alanji, i nije ga mrzelo da pređe 90 kilometara kako bi gledao utakmicu svog omiljenog tima.

- Supruga, ćerkica i ja smo u Alanji. Tamo mi žive tast i tašta, kao i nekoliko dobrih prijatelja. Oduševio sam se kada sam čuo da će CSKA i Partizan u Beleku odigrati prijateljski meč. Nas trojica smo kolima došli ovde - rekao je Semjon za Kurir.

Upitali smo ga ko mu je najbolji fudbaler Partizana.

- Natho - kao iz topa odgovorio je Semjon i potom dodao:

- On je veliki igrač. Sada je u godinama, i malo sporiji, ali i dalje može da napravi razliku na terenu. On je igrao kod nas u Moskvi, uvek mi se sviđao zbog toga što je veliki profesionalac. Zaista je sjajan. Drago mi je što ga ponovo gledam.

Inače, Bibras Natho je dres CSKA nosio u periodu od 2014. do 2018. godine. Za to vreme, iskusni vezista zabeležio je 101 nastup, dok se 24 puta upisao u strelce.

Bibras Natho, CSKA Moskva
foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Sada, dres ruskog velikana nose dvojica srpskih internacionalaca, Saša Zdejar i Milan Gajić.

- I jedan i drugi su odlični igrači. Mnogo se trude, borbeni su, to je ono što navijači najviše cene. Samo neka nastave tako i sve će biti u redu - rekao je navijač CSKA.

00:12

Navijači CSKA

Podsetimo, veoma je dobro poznata povezanost između navijača Partizana i navijača CSKA iz Moskve. Reč je o "bratskim" klubovima, te nas ovakve stvari i ne čude previše.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track