NAVIJAČI NOVAKA ĐOKOVIĆA ISMEVAJU FOLK PEVAČICU ZBOG LAPSUSA: Ubija kako peva i izgleda, nek se drži mikrofona! VIDEO
Foto: Instagram PS

ZAPALIla DRUŠTVENE MREŽE

NAVIJAČI NOVAKA ĐOKOVIĆA ISMEVAJU FOLK PEVAČICU ZBOG LAPSUSA: Ubija kako peva i izgleda, nek se drži mikrofona! VIDEO

Tenis -

Pevačica Milena Plavšić, veliki navijač najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u ponedeljak je bila u Beogrdau, da sa Noletom i navijačima poslavi njegovo veliko dostignuće 311. sedmicu na vrhu ATP liste, što je najduže u istoriji "belog sporta"!

Plavšićeva nije krila oduševljenje zbog ovog događa, a uz sve to ushićenje potkrao se i jedan lapsus zbog čega je dospela u žižu javnosti.

- Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene, bio je lapsus pevačice koja je nedavno ostala bez supruga.

Ovaj snimak izazvao je mnogo reakcija na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju ko je Milena Plavšić, jedan od komenatara je:

- Ubija kako peva i izgleda, nek se drži mikrofona.

Neki sa druge strane pokušaaju da objasne, da je iza Milene teška godina.

- Od kad je ostala bez muža, ne peva, objašnjava jedan od komentara.

Pevačica je imala tešku godinu iza sebe, u kojoj je ostala bez supruga, ali i pevača Bore Drljače, njenog velikog prijatelja.

Ona je javno priznala da zbog tih gubitaka, nema više želju za nastupima.

- Ja sam takav život sa njim imala da ću da ga žalim do kraja života i ništa mi više ne daje tu snagu i elan, verujte. On se najviše radovao tome svemu, a nije nikada ovako išao negde da se ističe da bi ga ljudi slikali i gledali. Bio je veoma povučen čovek, ali se radovao svakom mom nastupu na televiziji, snima telefonom kad ja pevam i nekako osećam tu neku prazninu - rekla je pevačica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track