OGROMNA MRŽNJA PREMA NOVAKU STALNO RASTE, HEJTERI NE MIRUJU: Zabrinjavajući podaci istraživanja za ĐOKOVIĆA pred nastavak sezone!
Foto: AP

sve zbog australije

OGROMNA MRŽNJA PREMA NOVAKU STALNO RASTE, HEJTERI NE MIRUJU: Zabrinjavajući podaci istraživanja za ĐOKOVIĆA pred nastavak sezone!

Tenis -

Društvene mreže registrovale rapidan rast negativnih komentara prema srpskom teniseru zbog dešavanja u Melburnu

Negativna medijska kampanja vođena od strane australijskih medija prema Novaku Đokoviću pre, tokom i posle grend slema u Melburnu dala je rezultat. Najbolji teniser sveta nije dobro kotiran u svetskoj javnosti kada je u pitanju javno mnjenje.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Najviše hejterskih komentara na društvenim mrežama Novak Đoković dobio je na tviteru. Tako barem kaže istraživanje "Piksvajsa". Najbolji teniser sveta nalazi se na petom mestu za prošlu godinu. Ono što zabrinjava jeste rapidan rast negativnosti uz ime Novaka Đokovića početkom 2022. godine.

Piksvajs, Novak Đoković
foto: Printskrin

Naime, istraživači "Piksvajsa" prenose da je tokom svega onoga što se desilo u Melburnu, Novak Đoković za malo više od dve nedelje dobio gotovo isti broj uznemirujućih i negativnih poruka na tviteru kao u periodu za celu 2021. godinu.

Naomi Osaka
foto: Profimedia

Na listi vodi Japanka Naomi Osaka, koja se na udaru tviteraša našla zbog svog stava da ne izlazi u medije, govoreći da je pitanja novinara o raznim temama dovode u stanje depresije.

Serena Vilijams
foto: Profimedia

Druga na listi je Serena Vilijams, a začuđujuć je njen visok renking, ako se zna da je ona skoro većinu prošle sezone propustila. Treći je Škot Endi Mari, koji takođe nije mnogo igrao, dok je četvrta Britanka Ema Radukanu, senzacionalna pobednica US opena za 2021. godinu.

Rodžer Federer
foto: Profimedia

Potom slede Švajcarac Rodžer Federer, Grk Stefanos Cicipas, Španac Rafa Nadal, Aleksandar Zverev iz Nemačke i Simona Halep iz Rumunije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track