UGOSTITELJ: Svi bi kod Novaka na đuveč bez glutena
U Noletovom restoranu može se jesti samo hrana bez životinjskih namirnica. Pre Noleta kafane otvarali brojni srpski asovi
Nole je samo jedan od naših uspešnih srpskih sportista koji se odlučio da se bavi ovim poslom, ali bi trebalo da bude oprezan jer nisu baš svi bili uspešni ugostitelji. Nekima je posao propao, ali je ipak više onih koji su opstali na zahtevnom tržištu. Đokovići, doduše, imaju iskustvo sa svojim franžizom „Novak kafe end restoran“, pa tako restorani „Novak“ postoje u Beogradu, Novom Sadu, Banjaluci...
Loš primer je Dejan Stanković koji se nije proslavio kao ugostitelj. Njegov „Pjetro del Oro“ na Vračaru nije baš bio namenjen porosečnom Srbinu, pa je Deki posle pet godina morao da prizna da takva vrsta biznisa ne prolazi u našoj sredini. Na kraju je restoran prodao, a novi vlasnici su ga ubrzo zatvorili.
"UVEREN SAM DA ĆETE I UBUDUĆE USPEŠNO IZVRŠAVATI NAMENSKE ZADATKE" Predsednik Vučić čestitao Dan Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane