SEKA ALEKSIĆ U NOVOJ PROFESIJI! Sada će biti domaćin, prijavite se, u IGRI SU MILIONI!
Foto: Promo

pridružuje se ekipi emisije Majke i snajke

SEKA ALEKSIĆ U NOVOJ PROFESIJI! Sada će biti domaćin, prijavite se, u IGRI SU MILIONI!

Stars -

Mislili ste da će jedine kuvarice u studiju biti iz ekipa majki i snajki? Kurir TV će postati domaćinstvo jedne od najvećih srpskih pevačkih zvezda, a ona glavna domaćica! Uskoro najpopularniji kulinarski format, Majke i snajke ugostiće najveštije domaćice Srbije, a njihov zadatak sada postaje daleko odgovorniji. Muzička zvezda, majka, snajka i naravno, velika domaćica, Seka Aleksić pridružuje se ekipi emisije, kao jedna od voditelja!

Svetlana Seka Aleksić, kao i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić vodiće publiku kroz uzbudljivo kulinarsko putovanje, gde će čuvene rivalke, majke i snajke, po prvi put morati da sarađuju. Večite nesuglasice, biće zamenjene timskim radom, a tim sa najviše bodova ostvaruje mogućnost da osvoji montažnu kuću!

Uz mnogo pesme, zabave i smeha Seka će ugostiti naše kandidate i biti njihova najveća podrška, ali i najstroži kritičar. Ako se ne plašite Sekinog suda i mislite da baš Vaša porodica treba da učestvuje, prijavite se na kasting i učestvujte u borbi za nagradni fond od 4,3 miliona dinara.

Kuvamo zajedno uskoro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja