LUNU I MARKA FINANSIRAJU FANOVI IZ INOSTRANSTVA?! Skupili su 25.000 € za njihovu BEBU, plaćaju im putovanja i šalju garderobu!
Foto: Printscreen

otkriveno

LUNU I MARKA FINANSIRAJU FANOVI IZ INOSTRANSTVA?! Skupili su 25.000 € za njihovu BEBU, plaćaju im putovanja i šalju garderobu!

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković neretko pokazuju poklone koje su dobili od fanova, a to je najčešće garderoba i obuća. Međutim, sada su navodno Lunini fanovi otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 evra za njihovu bebu-

Kako se navodi, ljudi koji ih vole i podržavaju još iz rijalitija, spremaju poklon za rođenje njihove ćerke Mije.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od "Zadruge 1". I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju decu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali do porođaja će biti i više - otkriva jedna gospođa iz Beča, koja je insistirala na anonimnosti.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Samo ona je za Luninu bebu namenila čak 2.500 evra!

- Svako daje koliko ima. Neko 100 evra, neko 500... Ja sam poklonila 2.500 evra, jer želim da joj se odužim što mi je ulepšala život prethodnih godina otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svet da mogu da kupe sve što im bude potrebno - priča ona.

Ona tvrdi i da su Luni i Marku jednom prilikom platili putovanje u Pariz, ali i da redovno šalju garderobu na njihovu adresu.

Inače, Luna je nedavno snimila da je dobila brdo stvari za bebu, a time se pohvalila na Instagramu i zahvalila se.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B/Informer

BONUS VIDEO:

00:18

LUNA PROSLAVILA 25. ROĐENDAN NA VRHU BURŽ KALIFE! Trudna Đoganijeva uživala za sve pare, a onda se emotivnim rečima obratila Marku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track