FOLK PEVAČICA POSTALA ELITNA PROSTITUKA, ŠOK! S*ks hoće samo sa MLAĐIM muškarcima, po klijentu zaradi 1.000 €! SVI DETALJI AFERE
Foto: Shutterstock

otkrivamo

FOLK PEVAČICA POSTALA ELITNA PROSTITUKA, ŠOK! S*ks hoće samo sa MLAĐIM muškarcima, po klijentu zaradi 1.000 €! SVI DETALJI AFERE

Stars -

Poznata folk pevačica, koja je do korone važila za veoma angažovanu i po klubovima, ali i raznim veseljima, polako, ali sigurno primarni posao zamenjuje najstarijim zanatom, saznaje Kurir.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

Ona već neko vreme pruža seksualne usluge bogatim i moćnim ljudima, uglavnom po inostranstvu, za šta dobija pozamašne svote. Nezvanično, u pitanju je suma od hiljadu evra po klijentu, a njeno ime i fotografije nalaze se u katalogu jednog makroa koji ima široku poslovnu mrežu na više kontinenata. Pevačica se na ovaj korak odlučila zbog toga što je navikla da živi na visokoj nozi, a tezgi ima sve manje zbog pandemije virusa korona i samim tim fali joj novca.

Njen prijatelj, koji je inače makro, pomogao joj je u pronalaženju dobrostojećih klijenata. S obzirom na to da ova folkerka kao zmija noge krije da je postala prostitutka, njeno ime i prezime zasad nećemo da otkrivamo javnosti jer ima porodicu, koja u to nije upućena.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

- Mislim da bi se malo ljudi iznenadilo kad biste otkrili ime te zvezde, jer je ona poznata kao ekscentrična, imala je brojne skandale i ispade i njoj ništa nije strašno. Jedini uslov koji je imala kad se dogovarala sa makroom bio je da njeni klijenti budu bogati i mladi momci, ne želi da ima odnose sa starijim muškarcima. Ona, inače, voli piletinu i sebe ne vidi pored svoje generacije, a kamoli starijih od sebe - naveo je naš izvor dobro upućen u detalje novog zanimanja poznate pevačice. Folkerka se s klijentima isključivo viđa na nekoj destinaciji van Srbije, a poželjni su skupoceni pokloni i noć u hotelu sa najboljom uslugom.

Prostitutke, Prostitucija, Elitna Prostitucija
foto: Shutterstock

- Ovakav vid zarade dopao joj se dok je bila u šemi sa jednim mlađim tipom, koji je imao porodicu, pa se s njom viđao kad otputuje preko. Njemu je imponovalo da bude sa poznatom pevačicom i nije žalio pare da je ima, a ona je pristala na sve što je bogataš poželeo. Viđali su se nekoliko meseci, sve dok njegova žena nije posumnjala da on ima aferu, pa je morao da se primiri. Ubrzo nakon toga pevačica se javila svom drugu makrou i rekla mu da želi saradnju s njim, jer smatra da ne postoje prepreke da počne s radom - kaže naš sagovornik i dodaje da akterka ove priče nema nameru da okači mikrofon o klin.

- Ona će i dalje pevati, jer i od toga dobro zarađuje. Tražena je kao pevačica, ali sad nema toliko posla zbog korone, pa joj elitna prostitucija dobro dođe da zaradi onoliko para koliko je navikla da ima da troši na sebe. Moja procena je da će ona nastaviti da radi oba posla, sasvim sigurno će biti tako - zaključio je naš izvor.

Madam, silueta, elitna prostitucija
foto: Shutterstock

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

07:03

AFERA TRESLA SRBIJU! POZNATI SPORTISTA PRED RAZVODOM ZBOG PROSTITUTKE! Makro bez dlake na jeziku otkrio: Klijentima RAĐAJU I DECU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track