NAŠA VODITELJKA I PEVAČICA RADILE KAO PROSTITUTKE ZA DB! Izvlačile informacije od MOĆNIKA, za noć uzimale i do 2.000 MARAKA!
Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube

otvorila se pandorina kutija

NAŠA VODITELJKA I PEVAČICA RADILE KAO PROSTITUTKE ZA DB! Izvlačile informacije od MOĆNIKA, za noć uzimale i do 2.000 MARAKA!

Stars -

Prašina koja se podigla nakon što je Kurir pokrenuo temu elitne prostitucije na estradi nikako da se spusti.

Pandorina kutija se otvorila, a nova saznanja su nas dovela do toga da su svojevremeno nekada poznata voditeljka i pevačica, koja je bila izuzetno popularna, doduše, više zbog svog atraktivnog izgleda nego zbog pesama, radile kao elitne prostitutke. One nisu imale klasičnog makroa, već ih je, prema tvrdnjama upućenih, angažovala Državna bezbednost.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

Njihov zadatak tada je bio da zavedu moćne ljude, što im je lako polazilo za rukom jer su bile i lepe i poznate, pa su preko kreveta dolazile do saznanja koja su služila državnim službama. Političare, ljude iz podzemlja i biznismene privodile su u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu. Pevačica je noć naplaćivala 2.000 maraka, a ništa manje nije uzimala ni televizijska zvezda. Pored toga, obe su dobijale određenu finansijsku nadoknadu i od DB, a imale su i debelu zaštitu.

Elitna Prostitucija
foto: Shutterstock

Taj posao im je otvorio vrata. Kako tvrde dobro obavešteni izvori sa estrade koji su upućeni u tadašnja dešavanja, pevačica je imala ugovorene tezge u zemlji i inostranstvu, i to u najposećenijim diskotekama, a voditeljka je dobijala najbolje emisije. Na nastupe te zvezde su dolazili bogataši i predstavnici vlasti, a nakon što bi završila posao, odmah bi nastavila s klijentom u hotelu da se druži. Naruku joj je išlo to što je klijent već bio pod gasom, pa je lakše izvlačila informacije.

Prema tvrdnjama našeg sagovornika, njih dve su godinama radile za službu i znale su sve najmračnije tajne, planove moćnika, ali i kako se upravlja državnim poslovima. Ove su držale jezik za zubima jer je jedan pogrešan korak mogao debelo da ih košta. Iz ove kombinacije su izašle jer nisu mogle da podnesu sve veći pritisak. Iz posla je najpre izašla pevačica, a nekoliko meseci posle nje i voditeljka. One su se tada i povukle sa scene i dugo ih nigde nije bilo.

Elitna Prostitucija, Pevačica, Voditeljka, Seksi žena
foto: Shutterstock, Profimedia

Voditeljka se sada tek ponegde pojavi, uglavnom na premijerama pozorišnih predstava, pa možemo da vidimo kako izgleda, da uživa u braku i srećna je. Nekadašnja pevačica potpuno je nestala iz javnog života. Ona je poslednjih godina posvećena porodici, nema je u medijima, dok o tezgama i novim pesmama i ne razmišlja. Ima privatni biznis i u tome je uspešna. Iako su u to vreme bile jako dobre, sada, kako tvrde izvori, njih dve nisu u kontaktu.

Ekipa Kurira

Bonus video:

00:15

Prvi nastup Miljane Kulić, zadrugarka pevala u Zagrebu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track