SAJSI ODRŽALA NASTUP TRUDNA! Pevačica u uskoj haljini privukla pažnju: Ovako je skrivala stomak, A SADA JE OTKRILA SVE! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

SAJSI ODRŽALA NASTUP TRUDNA! Pevačica u uskoj haljini privukla pažnju: Ovako je skrivala stomak, A SADA JE OTKRILA SVE! (VIDEO)

Stars -

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC pojavila se na dodeli MAC nagrada i ponosno je pozirala u crnoj haljini u kojoj se istakao stomak do zuba.

Sve oči su bile uprte u nju, a pevačica je otkrila više detalja o svom blaženom stanju.

- Ušla sam u osmi mesec, a uspela sam to da sakrijem jer sam nosila široke stvari, vrlo je lako, a i znam kako da se slikam. Moram da priznam, da haljina koju nosim večeras je jedna od retkih koje mogu da zakopčam. Prva tri meseca su bile mučnine, a sada je sve okej - rekla je Sajsi.

Sajsi MC
foto: Kurir televizija

Nakon toga, iznenadila je sve prisutne da je imala nastup pre samo 2 nedelje, a da niko nije primetio da je u drugom stanju:

- Imala sam nastup pre 2-3 nedelje. Trajao je više od sat vremena, a nosila sam veliku jaknu koja je pokrila sve, niko nije znao da sam trudna. Kažu da sve što meni prija, da prija i bebi. Jednostavno ne vidim problem u tome da nastupam.

Nakon toga, dala je izjavu o polu deteta, a tu izjavu kao i celokupno izlaganje Sajsi MC, možete pogledati u priloženom videu:

02:01

SAJSI ODRŽALA NASTUP TRUDNA! Pevačica u uskoj haljini privukla pažnju: Ovako je skrivala stomak, A SADA JE OTKRILA SVE!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track