ZBOG ISTEKA FIRST MINUTE POPUSTA ZA LETNJE ARANŽMANE: Travelland radi i u nedelju!
Foto: Promo

ZBOG ISTEKA FIRST MINUTE POPUSTA ZA LETNJE ARANŽMANE: Travelland radi i u nedelju!

Stars -

Rezervišite već sada mesto u nekom od najtraženijih hotela za svoj predstojeći letnji odmor, jer first minute popusti važe samo do kraja januara.

Dobra organizacija: Pola posla završeno! Mala pomoć u tome nikad nije na odmet, posebno kada je reč o putovanjima. Agencija Travelland već godinama unazad zna kako da svojim putnicima obezbedi samo najbolje uslove. Poznata je po širokom izboru hotelskog smeštaja u Grčkoj,Turskoj, Crnoj Gori, Egiptu, koji je svakako obezbedila svojim putnicima i za predstojeću letnju sezonu. Jedna od pogodnosti koju mnogi rado koriste jesu takozvani First minute popusti na aranžmane. Oni neće trajato večno, imaju svoj rok važenja, zato treba brzo reagovati.

Turistička agencija “Travelland” je svojim putnicima obezbedila baš takve popuste na sve rezervacije letnjh aranžmana do 31.1.2023. sa uplatom u celosti. Kako se kraj meseca približava, agencija izlazi u susret svim ljubiteljima Grčke, Turske, Crne Gore i otvara svoja vrata poslovnice u nedelju 29.1.2023.

Travelland
foto: Promo

Ukoliko ste verni grčkom moru, u ponudi su fantastični hoteli na poluostrvu Halkidiki, u Olimpskoj regiji, na Krfu, Tasosu, Peloponezu… Turska se ponosi visokom uslugom brojnih all inclusive hotala u Antalijskoj i Egejskog regiji, za koje je “Travelland” spremio avionske paket aranžmane po atraktivnim cenama. Ne zaostaje ni Crna Gora sa svojom ponudom hotelskog smeštaja za leto 2023. Udobno ušuškani hoteli uz obalu mora širom Budve, Herceg Novog, Rafailovića, Petrovca, Čanja, garantuju maksimalno uživanje i letnji odmor kakav priželjkujete.

Naravno, samo oni koji se budu “aktivirali” do kraja meseca, imaće priliku da ugrabe najpovoljnije ponude.

Rezervacije se mogu izvršiti u turističkoj agenciji “Travelland” na adresi Dobračina 43, u Beogradu, subotom od 9-20h, nedeljom od 9-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track