BIVŠE ŽENE ĆE IM DOĆI GLAVE: Na Stojkovića i Mandića Bojana i Marija bacale vradžbine?!
Foto: D

Oni u ovo veruju

BIVŠE ŽENE ĆE IM DOĆI GLAVE: Na Stojkovića i Mandića Bojana i Marija bacale vradžbine?!

Stars -
Mandić i Stojković su navodno po kući nalazili čudne stvari koje podsećaju na vradžbine, a za to su okrivili svoje lepše polovine

Golman Vladimir Stojković i bivši rukometaš Vlada Mandić bili si, navodno, žrtve crne magije. Naime, prema izvoru bliskom sportistima, moći crne magije krivi su za njihov neuspešni ljubavni život.

"Pravi razlog za razvod Vladimira Stojkovića od njegove bivše supruge Bojane Rajić bio je njen pokušaj da mu vrača. Kada je to saznao, Vladimir nije ni smeo da joj kaže jer je shvatio dokle je ona spremna da ide da bi ostvarila ono što je naumila", ispričao je izvor, i dodao da je Bojana išla kod jednog hodže.

"On je sve shvatio kada je spremačica počela da nalazi čudne stvari po njihovom stanu. Žalio mi se da je ona našla konjske dlake iza frižidera i klupke od kose ulepljena u neku smes. Nalazio je i iscepane gaće...", ispričao je izvor i dodao da se golman veoma uplašio i odmah angažovao belog maga da mu skine čini i očisti kuću od vradžbina, a ubrzo posle toga su se i rastali.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

I rukometaš Vlada Mandić, koji važi za jednog fatalnog muškarca na našoj estradnoj sceni, opekao se, navodno, opekao o istu vatru dok je bio u vezi sa glumicom Marijom Petronijević.

"Mandić je Marija odmah prirasla za srce, ali kada je shvatio šta je uradila, uz to da ljubomoriše, stavio je tačku na vezu. Počele su da mu se dešavaju čudne stvari. Prvo je imao velike glavobolje, a onda je na pragu svog stana pronašao igle zabodene u otirač, a posle izvesnog vremena našao je dlake koje su bile upletene u neku zemlju...", priča izvor, koji je dodao da mu sveštenik očisti stan.

"Pošto ga ne zanimaju nikakvi vračevi, doveo je sveštenika koji mu je okadio celu kuću i očitao molitvu", ispričao je izvor.

Bojana i Marija nisu bile dostupne za komentar, dok je sportisti nisu hteli da komentarisu ove navode.

"Ne bih želeo to da komentarišem", rekao je kratko golman.

"Nemam nikakav komentar", takođe je bio kratak rukometaš.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track