CECA OTVORENO O ANASTASIJI I TEU: Evo šta je rekla o novoj ljubavi svoje ćerke
Foto: Printskrin

Progovorila

CECA OTVORENO O ANASTASIJI I TEU: Evo šta je rekla o novoj ljubavi svoje ćerke

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović pričala je o poslovnim uspesima, kao i o privatnom životu svoje ćerke Anastasije.

Ceca će 2018. godine proslaviti 30 godina karijere, a za tu priliku planira veliki koncert na Ušću.

"Ja sam stavila Ušće 3 kao svoju veliku želju. Još uvek je to neizvesno, ali svakako može da se realizuje. Uradila bih još jedan album do tada", rekla je Ceca u Premijeri.

Ceca je za nedeljno izdanje emisije Premijera rekla da uskoro planira da pravi koncert u Londonu i veoma se raduje tome. "Imam odličan motiv za odličan koncert", rekla je Ražnatovićka.

Rečeno joj je da se više traži karta za njen koncert, nego za Australijan open, pošto dosta Australijanaca dolazi na njen koncert u Londonu.

"Ne mogu biti popularnija od Đokovića nikako, a takav uspeh koji je on postigao, on je najbolji ambasador naše zemlje", smatra Ceca. Ona je rekla da svi idu porodično u London i da se i Veljko i Ceca raduju odlasku jer imaju dosta prijatelja tamo iz škole.

"Najlepši mogući kompliment za mene jer kad publika voli i peva moje pesme. Uvek sam bila slobodna i neposredna i kao devojčica...", prisetila se Ceca i dodala da je imala ametrska takmičenja na kojima je nastupala.

"Majka mi je uvek govorila da nije važno pobediti, nego da je važno učestovati. Tada mi to nije bilo jasno, ali sada shvatam. Iskustvo je veoma važno", rekla je pevačica i dodala da je njena ćerka Anastasija veoma stidljiva i da je suprotnost njoj.

Ceca je ispričala o Ušću broj dva. "To je toliki bio nalet adrenalina. Ja sam 4 sata pevala i moji ljudi su me molili da završim koncert", smejala se.

Foto printskrin
Foto printskrin

Ceca se žalila na to što Anastasija ima tremu. "Ona je oduvek bila stidljiva i povučena, a Veljko je potpuno drugačiji! On je otvoren i komunikativan. Anastasija može da bude i pevačica i manekenka i model, samo da pobedimo tu tremu", rekla je Ceca voditeljima Premijere.

Ispričala je anegdotu sa poslednjeg koncerta na Ušću, kada je pokušala da natera Anastasiju da izađe na scenu, ali joj ona nije dozvolila.

Što se medijskog pritiska na njenu decu tiče, Ceca je veoma nezadovoljna. "To je postalo neizdrživo. Ovo što se dešava sa mojom porodicom je potpuno nehumano. Vrtimo se u krug. Ceca, Veljko, Anastasija i sve tako", iznervirana je bila Ceca.

"Smeta mi laž. Ne mogu da sprečim to nikako, i pokušala sam to i prijateljima da objasnim", ispričala je. "Ta moja deca su tek počela da žive. Oni iskaču iz frižidera. Ja to ubedljivo najteže podnosim od svih u porodici. Ne mogu da ih zaštitim i da im pomognem", rekla je Ceca.

Što se tiče Anastasijine veze sa Milošem Teodosićem, Ceca je rekla da ne želi da bude svojoj deci PR. "Nikada se nisam mešala u njihove izbore i i sada ću da ćutim", rekla je pevačica.

"Moja ćerka ne želi da daje izjave na tu temu, ne želi da eksponira svoj privatni život. I ja je skroz podržavam u tome. Tako su i meni radili", rekla je Ceca.

"Veću sam tremu imala kada je Anastasija gostovala kod Ognjena u emisiji, a ona je imala ogromnu tremu kada je on gostovao. On je divan brat, jako su vezani njih dvoje", zadovoljna je Ceca.

Voditelj ju je upitao kada će se ona zaljubiti. "Imam četiri muškarca! Ovo je premijerno", našalila se Ceca i dodala da ne voli da priča o svom emotivnom životu, a da se smeje jer je vesela i pozitivna osoba.

"Ljudima ne zaboravljam, ali opraštam", rekla je Ceca i dodala da je veoma romantična i emotivna.

"Mislim da kroz balade možeš da pokažeš emociju. Svi mi kažu da najviše vole da slušaju kako pevam balade", objasnila je pevačica u Premijeri.

Ceca je rekla da se potrudila da svoju decu vaspitava tako da pokazuju emocije. "Malo je teško bilo sa Veljkom, jer on nije imao figuru oca na koju može da se osloni. Smatram suze pokazateljem emocija", rekla je.

Ceca se osvrnula i na period koji je provela u kućnom pritvoru.

"Mogla sam sto puta dosad da skrenem od stresova. Moraš da pokažeš snagu. Nisam imala drugog izbora. Ili sam mogla da ćutim i trpim, što sam radila do tada, ili da se izborim. Nema ne mogu! Moraš! Život je jedna kontinuirana borba. Moj život je kao samoposluga. Za šta god sam se uhvatila, debelo sam platila", rekla je i nasmejala se.

Pevačica je rekla da je veoma svesna svojih mana i da je i ona čovek kao i svi.

(EPK/Mina B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track