SEOSKI ĐILKOŠ! ZNATE LI ZAŠTO SU RASKINULI?! Anabela otkrila kako je došlo do KRAHA VEZE Lune i Marka, zgrozićete se!
Foto: Printscreen

ZADRUGARI NE VERUJU SVOJIM UŠIMA

SEOSKI ĐILKOŠ! ZNATE LI ZAŠTO SU RASKINULI?! Anabela otkrila kako je došlo do KRAHA VEZE Lune i Marka, zgrozićete se!

Rijaliti -

Anabela Atijas ušla je u rijaliti i sprijateljima se sa učesnicima i poverava im se, te je tako Lepom Mići, Stefanu Kariću, Filipu Đukiću i Luki Beliću otkrila razlog svog ulaska.

Atijasova se poverila cimerima da je Luna teško bolesna i da ne pazi na sebe, a potom i oplela po Marku, koji, kako ona kaže, uništanja njenu ćerku i pritom ispričala zašto su Miljković i Đoganijeva zapravo raskinuli u spoljnom svetu.

"Znate li kakvo je to maltretiranje napolju bilo, pravio joj je scene posle svakog nastupa, koga je pogledala, kome je pevala. Znaš kada se desio raskid napolju, zamerio joj je kako je gazila crve na "Zadrugoviziji", govorio joj da glumi klovna, a on je sutradan kuvao u svom sintetičkom duksu. Posle ju je vratio sa slave, rekao da je roditelji nisu vaspitali i da ne može da dođe, a živi u njenom stanu", rekla je Anabela.

foto: Printscreen

Iako je rekla da je u rijaliti ušla da se bori za sebe i svoje dve ćerke Ninu i Blankicu, Anabela je ipak rekla da je najviše ušla kako bi zaštitila Lunu:

"A najgore od svega je to što njen otac zna koje lekove Luna pije, a sa svima se slaže. Ginem 24 godine, odgajam dete, da bi mi jedan seoski đilkoš uništava dete, pa znaš šta, pa makar mi poslednje bilo... Sad će svi sve da saznaju, a onaj što se predstavlja da joj je otac, pa to treba zakonom zabraniti", rekla je Anabela, a potom prokomentarisala Markove fanove, koje je već danima ponižavaju:

"To su bolesnice, paćenice najobičnije. Zlotvori, pre bih crkla nego da me takvi ljudi podržavaju. Napisala jedna, "Mama mi je umrla pre devet godine, hvala bogu što nemam mamu, nego da mi je mama Anabela".

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track