PROMENILA JE FIZIČKI IZGLED, IZABRALA JE PAKAO! Drugarica Maje Marinković oplela po njoj, priznala da ju je RAZOČARALA ponašanjem!
Foto: Printscreen

bile su nerazdvojne u rijalitiju

PROMENILA JE FIZIČKI IZGLED, IZABRALA JE PAKAO! Drugarica Maje Marinković oplela po njoj, priznala da ju je RAZOČARALA ponašanjem!

Rijaliti -

Bivša učesnica rijalitija, Suzana Perović osvrnula se na transformaciju i ponašanje svoje drugarice iz ''Zadruge 2'', Maje Marinković.

- Ja sam neko ko ne voli da morališe, ježim se na ove što govore šta i kako treba, a šta ne. Sa Majom sam bila u super odnosima u drugoj sezoni. Bila sam svih deset meseci i sa skupinom mladih sam imala fantastičan majčinski odnos. Svako od nas ima svoj izbor kako će da se predstavi. Maja me dosta poštovala i slušala u drugoj Zadruzi. Bila je svoja i drugačija. Ponelo je sve pa je menjala svoj fizički izgled, što je meni van svake pameti, ali ne osuđujem, samo mislim da nije bilo potrebe da se toliko transformiše. U trojci je birala pakao, a u sezoni četiri mi je Majče potpuno pogubljena, ne poznajem je tekvu. U dvojci je bila najbolja, pričala je jednu priču koju je potpuno pogazila u trojci, a u sezoni 4 je betonirala, što bi se reko - rekla je Suzana.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

Ona se dotakla i Majinog oca, Takija Marinkovića koji podržava ćerku u svemu.

- Njen Taki je divan čovek, koji je verovatno odlepio. Maja prihvati savet, sasluša, ali uradi kako želi. Najviše mi se sviđa Maja koja je bila svoja, smejala se, šalila... Bilo mi je žao kada je imala napade histerije - zaključila je Suzana u emisiji "Pitam za druga".

Suzana Perović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

02:46

Žestoka svađa Ere Ojdanića i Saške Karan u Pulsu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track