ON JE NAJVEĆA LJUBAV BIVŠE ZVEZDANOVE ŽENE! Hapšen zbog bombaškog napada, a evo kako se Ana seća opasnih 90-ih, objavila i FOTKU
Foto: M.M./ATAImages, Dragan Kadić, screenshot

ON JE NAJVEĆA LJUBAV BIVŠE ZVEZDANOVE ŽENE! Hapšen zbog bombaškog napada, a evo kako se Ana seća opasnih 90-ih, objavila i FOTKU

Rijaliti -

Ana Ćurčić, nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, ušla je u rijaliti kako bi se suočila sa bivšim nevenčanim suprugom s kojim je bila 15 godina pre nego što je prevario sa Anđelom Đuričić.

Ana je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena najveća ljubav.

- Najlepša vremena! - dodala je ona.

Ana Čurčić
foto: Printscreen

Takođe, pred ulazak u "Zadrugu", Ana je pomenula upravo tog svog bivšeg dečka. Navela da je on bio njena prva ljubav sa kojom je bila u vezi šest godina i da se njih dvoje i dan danas čuju, kao i da je on jedan kvalitetan čovek.

Ana Slavnić
foto: Instagram/ana_76___

U pitanju je, kako je ranije Kurir pisao, poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić. Bulić je bivši predsednik Zajednice prvoligaša i vlasnik Fudbalskog kluba "Železnik". Vlasnik je ugostiteljskih objekata u prestonici.

Aca Bulić uhapšen je svojevremeno zbog sumnje da je organizovao bacanje bombe na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu. Osim Bulića, tad su uhapšeni još četvorica njegovih saradnika, inače navijača FK "Železnik". Kasnije se ispostavilo da za tu sumnju policija nema dokaza.

Osim toga, Bulić je sin pokojnog Jusufa Juse Bulića koji je ubijen 4. marta 1998. u Novom Beogradu ispred svog kafića. Jusa je bio poznat kao blizak prijatelj pripadnika klana Ljube Zemunca.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:22

Ana Nikolić poziva Milicu Pavlović na koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja