NOVA ENERGIJA Ana Marković: Na internetu mali klijenti preko noći mogu da postanu veliki
Foto: Nova Energija

Panel Nekako s proleća

NOVA ENERGIJA Ana Marković: Na internetu mali klijenti preko noći mogu da postanu veliki

InfoBiz -
Svi smo u istoj utakmici i rezultat očekujemo svi - i klijenti i agencije i mi. Zadovoljan klijent je veran klijent, naglasila je digital marketing menadžer Adria Media Grupe

Treći dan konferencije Nova energija, koja se održava od 29. aprila do 2. maja na Kopaoniku, obeležio je panel "Nekako s proleća 2015", u kojoj je učestvovala i digital marketing menadžer Adria Media Grupe Ana Marković.

Ona je naglasila da, radi što bolje saradnje, Adria Media Grupa vrši edukaciju svojih klijenata kako bi se ostvarila što bolja saradnja i kako bi se stvorilo poverenje i kako bi se klijenti stalno vraćali.

"Svi smo u istoj utakmici i rezultat očekujemo svi - i klijenti i agencije i mi. Zadovoljan klijent je veran klijent! Na internetu najlakše mali klijenti postaju veliki, ali ne zaboravite da i veliki mogu postati mali i nestati", naglasila je Ana Marković.

Markovićeva je naglasila da ako klijentu rešite problem, postaćete njegov najbolji prijatelj, a ne samo poslovni partner. "Nikad ne zaboravite da je s druge strane stola, ne samo klijent, već i čovek koji ima problem i želi rešenje i rezultat. Možda je i zadatak medija i agencija da nauče klijente da content marketing nije više razmišljanje out of the box, već koristan tool na koji mogu da se oslone. Nema boljeg načina da dođete i do 100.000 klikova", naglasila je Markovićeva.

Na panelu su učestvovali još Marija Karan (Prva TV) Ana Kovačević (Delta Food Processing), Marin Šimurina (Grey), Beba Dragić (B92) i Ana Ristić (Hipotekarna banka).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track