LIDER DVERI NE BIRA SREDSTVA: Boško širi paniku i lažne vesti, izmislio šatore na Avali
Foto: Marina Lopičić

Bruka

LIDER DVERI NE BIRA SREDSTVA: Boško širi paniku i lažne vesti, izmislio šatore na Avali

Politika -

Predsednik Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SZS) Boško Obradović širi paniku i lažne vesti!

On je na tviteru tvrdio da su na Avali postavljeni šatori za obolele od koronavirusa, što su vrlo brzo zvaničnici demantovali. - Da li je tačno da ste na Avali napravili ove šatore za smeštaj novozaraženih osoba pošto očekujete nagli skok bolesnika? Ako je istina zašto o tome niste obavestili javnost? Ako je lažna vest - demantujte je da se ne bi širila. I nemojte više da lažete ovaj narod ni po kom osnovu - napisao je Obradović, koji je uz to postavio i navodne fotografije s Avale.

Ubrzo je, međutim, utvrđeno da to nije tačno i da fotografija koju je postavio nije napravljena u Srbiji već u Italiji. Nakon toga je Obradović pokušao da se izvuče, pa je sporni tvit obrisao. Povodom skandaloznih tvrdnji Boška Obradovića reagovao je ministar policije Nebojša Stefanović: - Najoštrije osuđujem apsolutnu laž Boška Obradovića o šatorima za smeštaj zaraženih od Korona virusa na Avali, a jasno se vidi da se radi o šatorima u Italiji.

Širenje panike i lažnih vesti zarad političkih poena kada su ljudi zabrinuti za svoje zdravlje je sramotna politika SzS.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track