BIO JE PREVIŠE BRZ ZA JEDAN ŽIVOT: Potresna objava Branka Đurića, NIKAD VIĐENOM fotografijom se oprostio od čuvenog Čabarabdića
Foto: Instagram, Nikola Anđić, Printscreen/Youtube/STAGE Production

BILI SU PRIJATELJI OD DETINJSTVA

BIO JE PREVIŠE BRZ ZA JEDAN ŽIVOT: Potresna objava Branka Đurića, NIKAD VIĐENOM fotografijom se oprostio od čuvenog Čabarabdića

Kultura -

Glumac Branko Đurić Đuro oprostio se od preminulog kolege i prijatelja Saše Petrovića objavivši njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva.

"Juče je otišao najbolji glumac naše generacije i moj drug od ranog detinjstva. Bio je prvi u svemu. Bio je previše brz za jedan život", napisao je Đuro otkrivši da su se on i Petrović decenijama poznavali, te da su mnogo toga prošli zajedno.

Branko Đurić Đura, Saša Petrović
foto: Instagram

"Zbogom, Sale. Putuj mirno, pajdo. Toliko toga smo prošli zajedno", dodao je.

Podsetimo, glumac Saša Petrović preminuo je juče u 62. godini, a kako su preneli bosanskohercegovački mediji, u poslednje vreme mu je zdravlje bilo narušeno.

Saša Petrović, Lepa Brena
foto: Youtube Printscreen

- U poslednje vreme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam - rekao je kratko za bosanskohercegovački Avaz reditelj Srđan Vuletić.

Saša Petrović je glumio u ostvarenjima poput "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Lud, zbunjen, normalan", "Vratiće se rode", "Audicija", a publici je najpoznatiji kao Brenin Čaki u filmu "Hajde da se volimo".

Replike njegovih likova zauvek će se izgovarati, a ono po čemu ga mnogi pamte jeste lik Čabarabdića iz hit predstave Audicija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

Komemoracija Dejanu Tiagu Stankoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track