ŠAKIRA JE KRENULA I NEMA STAJANJA: Sprema NOVU OSVETU Pikeu! Za ROĐENDAN će ga sačekati NOVI UDARAC! Ovo će ga JAKO ZABOLETI
Foto: Profimedia

RAT SE NASTAVLJA

ŠAKIRA JE KRENULA I NEMA STAJANJA: Sprema NOVU OSVETU Pikeu! Za ROĐENDAN će ga sačekati NOVI UDARAC! Ovo će ga JAKO ZABOLETI

Pop kultura -

Dobiće još jednu dramu u životu kojoj se verovatno nije nadao, piše se po društvenim mrežama nakon što se saznalo da će Šakira objaviti ubrzo još jednu pesmu kojom će biti protiv bivšeg partnera, Žerara Pikea.

Nedeljama ne prestaje da se priča o kolumbijskoj pevačici i pesmi "Music Session Vol. 53", u kojoj je govorila o tome kako se Pike ponašao u vezi, a dobacila je između ostalog i kako je zamenio Ferari za Tvingo.

Šakira
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Pike ju je prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti (23), s kojom je penzionisani fudbaler ove nedelje objavio fotku na Instagramu i tako zvanično potvrdio da su zajedno.

Šakirina pesma postala je hit, a to bi mogla da postane i nova pesma koju će izbaciti na poseban datum - 2. februara. Naime, sledećeg četvrtka i Šakira i Pike slave rođendan, pa će to biti "savršen" poklon za oboje.

Šakira, Žerar Pike
foto: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

Na pesmi su Šakira i Karol G radile naporno. Video su snimile samo u dva dana, ali su snimale po 15 sati dnevno.

U novoj pesmi bi Šakira navodno ponovo trebalo da se referiše na bivšeg i govori kako joj je bilo sa Žerarom, s kojim ima dvojicu sinova. Ipak, ovoga puta će to biti na suptilniji, manje direktan način.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track