OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI LAKO ZAVRŠE U LJUBAVNOM TROUGLU: Ne vole da se vezuju, a SAMO JEDAN može da se promeni
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI LAKO ZAVRŠE U LJUBAVNOM TROUGLU: Ne vole da se vezuju, a SAMO JEDAN može da se promeni

Zanimljivosti -

Neki horoskopski znakovi poznati su po svojoj lojalnosti, pa srećnike koji su s njima u vezi brige o prevari nemaju zašto da muče. Međutim, neki drugi su pak čista suprotnost i uvek misle da je trava zelenija negde drugde. Ne samo da su skloni maštarenju o trećoj osobi, već je prilično verovatno da će te maštarije ostvariti, a mogli bi da se nađu i u ljubavnom trouglu.

Najverovatnije je da će se u takvoj situaciji naći neki od vazdušnih znakova jer oni ne vole da se vezuju.

ljubav
foto: Profimedia

"Vazdušnim znakovima potreban je prostor za disanje, posebno u ljubavnoj vezi. Ako to ne dobiju, mogli bi da postanu nemirni i počnu da traže nova i uzbudljiva iskustva. Upravo zato su baš oni najčešće onaj srednji deo u ljubavnim trouglovima i komplikovanim situacijama", objasnila je astrološkinja Tereza Rid za magazin Bustle.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Nije tajna da Blizanci imaju reputaciju plejboja u zodijaku. Poznati su po svojoj dualnoj prirodi i zbog toga njima nije teško da se zaljube u dve osobe istovremeno.

"Slobodnog su duha i vole da se igraju. Za njih je raznolikost začin života, pa ne treba da se čudite ako ih 'uhvatite' da se zabavljaju s više od jedne osobe", kaže Rid.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Kako im i samo ime kaže, vage vole da vagaju. Vrlo su neodlučne, što može da ih dovede u poziciju da zavlače potencijalnog partnera, iako im to nije namera. S druge strane, budući da njima vlada planeta Venera, koja je planeta ljubavi, jako vole da budu zaljubljeni.

"Žele da budu zavedeni, pa im neće teško pasti da imaju više od jednog kandidata koji će se boriti za njihovu naklonost. Njihova romantična priroda takođe može da ih navede i da padnu na šarm osobe koja je već zauzeta. Ako im ta osoba pokaže dovoljno pažnje, skloni su da budu strpljivi i nadaju se da će na kraju ipak postati jedini predmet interesovanja svog partnera", objasnila je astrološkinja.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vodolije bi u ljubavnom trouglu mogle da se nađu iz više razloga. Prvo zbog toga što su ponekad emotivno nedostupni, pa će radije birati "prijateljstvo s povlasticama" nego što će pristati da se vežu, a neće se zadržati na samo jednoj osobi.

"Vodolije vole nekonvencionalne partnere što znači da bi i oni morali bar malo da budu otvoreni prema poliamoriji. Kad nađu nekog ko će ispuniti njihove pomalo perverzne standarde, više su nego voljni da postanu verni i pretvoriće se u najodanije partnere", tvrdi Rid.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:59

ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO?! Astrolog predvidela pad Miloševića, a za ukrajinskog predsednika tvrdi da mu DOLAZI JAKO LOŠ PERIOD!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track