BAKA ME JE ODVELA U SALON I UBEDILA ME DA ISTETOVIRAM USNE ZA 25 €: Krajnji rezultat je bio KATASTROFALAN, a evo kako sada izgleda
Foto: Profimedia

neverovatno

BAKA ME JE ODVELA U SALON I UBEDILA ME DA ISTETOVIRAM USNE ZA 25 €: Krajnji rezultat je bio KATASTROFALAN, a evo kako sada izgleda

Žena -

Devojka sa Tajlanda Atima Petjo (24) odvela je svoju baku u jedan tatu salon na potamnjivanje obrva.

Da bi prekratila vreme dok čeka, baka ju je ubedila da uradi jeftino tetoviranje usana - tretman koji usnama daje jarko crvenu boju, prenosi "newsflare".

Ona je odmah pristala pošto u to vreme nije bilo drugih mušterija u salonu, a korekciju je platila čitavih 26 evra.

Atima Petjo
foto: Profimedia

Devojka je umesto crvenih usana dobila alergijsku reakciju nakon koje su njene usne bukvalno delovale otečene i deformisane.

"Jedva sam osetil iglu prvi put. Ali tokom ponovljenog postupka osoblje mi je reklo da bi moje usne mogle malo da oteknu i da je to dobar znak pošto je veće usne lakše tetovirati", prepričavala je nemili događaj mlada Tajlanđanka.

Atima Petjo
foto: Profimedia

Nakon tretmana Atima je otišla u toalet, ali je prizor koji je sačekao u ogledalu šokirao, pa je počela nekontrolisano da se smeje svojoj "nesreći".

"Izgledala sam kao da sam upravo preživela saobraćajnu nesreću u kojoj sam vukla usne po putu", pokušala je slikovito da opiše svoj novi izgled.

Ova 24-godišnja devojka je dodala da su joj usne nakon 20 minuta još više natekle, ali da je toliko bila gladna, da je i sa takvim usnama morala da ode u restoran i u hrani utoli tugu.

"Ceo restoran me je gledao dok se baka samo smejala", ispričala je.

Atima Petjo
foto: Profimedia

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:44

MNOGI ŽELE DA SAKRIJU, A ONA PRIZNALA! Lepa pevačica prolazi kroz TEŠKE MOMENTE - Nisam dobro, POSEĆUJEM PSIHOLOGA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track