IMALA SAM 20 GODINA KAD SAM ZAVRŠILA U HAREMU NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU: Bila sam jedna od 11 žena, a zbog OVE STVARI se kajem!
Foto: Printscreen/Youtube

ZAUVEK MU JE ZAHVALNA

IMALA SAM 20 GODINA KAD SAM ZAVRŠILA U HAREMU NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU: Bila sam jedna od 11 žena, a zbog OVE STVARI se kajem!

Žena -

Džil Dod bila je lepa mlada manekenka koju su svi obožavali i muškarci su joj se maltene bacali pod noge. Družila se sa elitom, putovala i uživala na brojnim zabavama, a onda je na jednoj žurki u Monaku 1980. godine upoznala njega – ekstremno bogatog čoveka kojem je postala jedna od žena za zadovoljstvo.

Tada imala samo 20 godina, on je bio skoro četvrt veka stariji od nje, ali je istovremeno bio najbogatiji čovek na svetu. Adnan Kašogi bio je saudijski biznismen, trgovac oružjem i čovek koji je imao već 11 žena.

"Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog čoveka poput Adnana, 44-godišnjeg oca petoro dece. Da, bio je neverovatno bogat, ali je imao i neku mirnu snagu. Polako sam padala na njegov šarm", priznaje Džil, pričajući da joj je prilikom prvog susreta sopstvenom krvlju na njenoj ruci napisao "volim te".

Džil Dod, Adnan Kašogi
foto: Youtube/Printscreen

Bogataš ju je neumorno jurio, vodio na romantične sastanke širom sveta i ubrzo se zaljubila za njega. Kada ju je pitao da postane jedna od njegovih 11 "žena za zadovoljstvo", što je prema saudijskim zakonima dozvoljeno, pristala je i dogovor zapečatila poljupcem.

"U tom trenutku sam postala članica Adnanovog harema, smenjivala sam se sa drugim ženama da bih imala odnose sa čovekom kojeg volim", napisala je kasnije Dodova u svojim memoarima "The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within". Ona je u jednoj emisiji ispričala detalje o svom životu u haremu, o Adnanu koji ju je uveravao da će "voditi računa o njoj" i želeo je da sklope ugovor na pet godina.

"Imala sam svoju kuću, a Adnanova kuća na velikom imanju je bila izdvojena. Kada bih se viđala sa njim, bila bih nasamo sa njim u njegovoj kući ili bi on došao kod mene".

Džil Dod
foto: Youtube/Printscreen

Džil kaže da joj u tom trenutku nije smetalo što svog partnera deli sa drugim ženama, te da ju je to stiglo tek kasnije. Sumirajući sve što joj se događalo, Dod veruje da je Kašogi plaćao modeling agencijama velike sume novca kako bi sve te lepe, mlade žene dolazile na njegove žurke i imale odnose sa njim ili njegovim prijateljima.

"Nisam o sebi razmišljala kao o tim ženama, ali bila sam jedna od njih, očigledno. Ipak, nikada nisam o sebi mislila kao o ku*vi, i dalje ne mislim tako".

Džil je u svojoj knjizi, koju je objavila 2017. godine, na dan smrti Adnana Kašogija, otkrila i da mu je bila verna dok su bili zajedno.

"Kako u meseci prolazili, samo sam želela da budem sa Adnanom i nisam mislila o detaljima. Bio mi je dečko. Čak i kada je tu bilo još žena, nisam znala koje su žene za zadovoljstvo, ko povremene ljubavnice ili prijateljice sa kojima flertuje. Među nama ženama nije bilo nekih bliskih ljudskih odnosa", ispričala je Džil.

Džil Dod, Adnan Kašogi
foto: Youtube/Printscreen

Međutim, posle dve godine boravka u haremu, ona više nije želela da bude jedna od njegovih žena, već je želela monogamiju. Pošto to nije mogla da dobije, napustila ga je.

"Bio je to prijateljski raskid i ostali smo u telefonskom kontaktu godinama", kaže ova žena, koja je danas vlasnica modne linije "Roksi".

Poslednji put se, kaže čula sa njim 1988. godine, kada je bila samohrana majka nakon razvoda.

"Ponudio je da pošalje avion po mene koji bi me prebacio kod njega u Monako. Nisam pristala jer sam imala ljubomornog dečka. To mi je najveće kajanje. Trebalo je da odem, makar da mu kažem ’hvala ti za moje obrazovanje’".

Džil danas inače živi u SAD, sa svojim trećim suprugom, a majka je sina i dve ćerke. Veruje se da je Kašogi, koji je bio u osamdesetim godinama života kada je ona pisala memoare, znao šta i o čemu piše, ali da nije imao problem sa tim.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

04:53

PEVAČICA ŠOKIRALA: MUŠKARCI ŽELE SAMO MOJE TELO, ALI MENE TO NE ZANIMA! Ako žudite da budete sa mnom NA OVU OSOBINU ODMAH PADAM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track