NOVI NAČIN DA SE REŠITE VIŠKA KILOGRAMA: Bivši fudbaler Dejan P. iz Požege izbegao je srčani udar zahvaljujući OVOME!
Foto: Profimedia / Peter Muller / Carte Blanche /

NOVI NAČIN DA SE REŠITE VIŠKA KILOGRAMA: Bivši fudbaler Dejan P. iz Požege izbegao je srčani udar zahvaljujući OVOME!

Žena -

Dejan P., bivši fudbaler i trener fudbala iz Požege, želeo je da podeli svoju priču o tome kako je uspeo da se reši viška kilograma i izbegne srčani udar.

Godine, hormonalni poremećaji i stres su doveli do toga da se Dejan ugojio i došao do težine od preko 110 kg. Kao trener fudbala, Dejan se borio sa svojim telom svakodnevno i bio je sve manje aktivan. Sve je kulminiralo na jednoj utakmici kada se Dejan osećao loše i slošilo mu se. Odmah je otišao kod lekara i saznaje da ima ozbiljan problem sa srcem zbog gojaznosti. Holesterol mu je bio jako povišen i imao je ogroman rizik od srčanog i moždanog udara.

Lekar mu je savetovao da se bori sa viškom kilograma i preporučio mu Green Fit biljne kapi za mršavljenje. Dejan se odlučio da posluša savet i počeo je da ih koristi uz svakodnevnu aktivnost i zdravu ishranu. Rezultati su bili neverovatni - za manje od 6 meseci uspeo je da skine čak 17,5 kg!

"Nisam mogao da verujem koliko se brzo i lako rešio viška kilograma. Osećao sam se odlično i po prvi put u dugo vremena imao sam kontrolu nad svojim telom", rekao je Dejan.

Nakon što je uspeo da se reši viška kilograma, Dejan je nastavio sa aktivnostima i zdravom ishranom kako bi održao svoju novu težinu. Sada se oseća odlično i preživeo je srčani udar zahvaljujući Green Fit biljnim kapima.

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Online kupovina,
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track