LOŠA SEKSUALNA ISKUSTVA KOJA SE NE ZABORAVLJAJU: Nije ni primetio da nije UŠAO u mene, a završio je!
Foto: Profimedia

nikada ga neće zaboraviti

LOŠA SEKSUALNA ISKUSTVA KOJA SE NE ZABORAVLJAJU: Nije ni primetio da nije UŠAO u mene, a završio je!

Žena -

Kakav je neko u krevetu ne može se znati do samog čina seksa, a dok nas neki partneri oduševe svojim ljubavnim veštinama, drugi ne ostaju u tako lepom sećanju.

Neke od svojih najgorih seks dogodovština iskreno su opisali korisnici Reddita navodeći kako im je u tom trenutku sve skupa bilo horor, dok se danas ipak mogu tome nasmiejati:

1. Uhvati ritamTaj frajer uopšte nije imao ritma. Znači, kompletno ga nije imao, celo vreme mi nije bilo jasno šta izvodi, to je bio nekakav čudan horizontalni ples trljanja. Negde na pola čina sam naprosto odlučila preuzeti stvari u svoje ruke i popela sam se gore. No, valjda mu ni to nije odgovaralo, nastavio je da se čudno izvija, i ponovo bez ikakvog ritma. Apsolutna katastrofa, za dobro svih njegovih partnerki nadam se da je kasnije ipak nešto naučio, premda ni tada nije bio tako mlad.
2. Zaista loše ciljašOvo je bila vrsta dogodovštine u kojoj nisam znala bi li se plakala ili smejala. Bili smo u krevetu i sve je bilo super pre toga, razgovor, zavođenje, poljupci ...No, ono što je usledilo je bilo ludo, legao je na mene, misionarska poza. Trljao je svoj penis o mene, i ne samo to - negde između mojih guzova i samo blizu vagine. Naprosto nije ušao, a ja sam mislila da je to možda predigra, međutim, onda je završio.On naprosto nije shvatio da do penetracije nije došlo, to nije bilo namerno. Kasnije me još i pitao je li sve ok, jesam li zadovoljna?
3. Zdrobio meBila sam sa svojim bivšim dečkom u krevetu, a važno je napomenuti kako ja imam 50, a on oko 100 kilograma. Bio je na meni i odbijao je da se služi svojim rukama da se odupre, pa mu je ceo grudni koš ležao na meni. Celo sam mu vreme govorila da se uspravi, da mi je teško, ali on mi je samo mrmljao kako su mu "ruke umorne". Doslovno sam se počela gušiti i prekinula sve, a što je najgore on me optužio da sam mu "pokvarila trenutak". Ne treba da vam kažem koliko smo još nakon toga bili zajedno.4. Zašto imaš tako velike zube?Bio sam sa jednom zgodnom devojkom, već smo spavali dosta puta, a ovo je bio prvi put da smo imali i oralni seks. Problem je bio u njenoj tehnici - koristila je zube više nego usta i jezik. Bilo mi je neugodno da joj kažem, ali očigledno sam trebao. Osim što me izgrizla, pokušala je i tehniku "dubokog grla", možete zamisliti šta je ostalo od mog penisa.5. Na penis je stavljao parfemHodala sam s tim jednim muškarcem već nedeljama i napokon je došlo vreme za seks. Bili smo goli i ljubili se, on je ljubio mene dole, pa sam nakon toga i ja krenula "uzvratiti uslugu". Njegove butine i prepone su mirisale, ali sam ja pretpostavila da ima intenzivan gel za tuširanje. Međutim, sve sam shvatila kada sam ga stavila u usta. On je na penis našpricao kolonjsku vodu, i to celu bočicu izgleda. Usta su mi bila puna gorkog ukusa, nos i oči su počeli da me peku i dobila sam nagon za povraćanjem. Momci, molim vas, nemojte da vam to slučajno padne na pamet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track