MOGU DA TRAČARE: Više vole drugarice od muža!

Profimedia
Odlazak u kupovinu, razgovori o dijetama, deci, modi, seksu i ogovaranje sve je to ono u čemu žene uživaju i zbog čega više vole da se druže s prijateljicama nego sa mužem koji ima drugačija interesovanja

Anketa koja je nedavno sprovedena u Velikoj Britaniji otkriva da četiti od 10 žena više voli da provodi vreme sa drugaricama nego s mužem.

Odlazak u kupovinu, razgovori o dijetama, deci, modi, seksu i ogovaranje sve je to ono u čemu žene uživaju i zbog čega više vole da se druže s prijateljicama nego sa mužem koji ima drugačija interesovanja.

Četiri od 10 žena priznalo je da im je prijatnije da budu sa drugaricama nego s mužem.
"Zanimljivije je i možemo da tračarimo", priznale su neke od ispitanica.

Čak 46 odsto pripadnica lepšeg pola smatra da su žene bolje društvo od muškaraca i da više vole žensko od muškog društva. Za većinu žena mnogo je lakše pričati o "teškim problemima" s prijateljicama nego sa mužem koji ih, po njihovom sopstvenom priznanju, daleko manje poznaje.

Svaka peta žena je čak izjavila da prijateljice pokazuju više interesovanja za njen život od čoveka s kojim je u braku, a 38 odsto ispitanica su priznale da vole da budu same sa svojim prijateljicama.