ZA SAVRŠENO BUĐENJE: Britanac izmislio budilnik-vibrator!

To je vibrator koji žena pre spavanja stavi u gaćice, a ujutro se budi uz lagano i ugodno vibriranje, koje na kraju vodi do orgazma

Ako želite savršeno buđenje, Toni Megs se dosetio i izmislio budilnik-vibrator!

Na Zemlji trenutno živi oko sedam milijardi ljudi, a nepoznati broj njih uživa u jutarnjem buđenju, pogotovo ako je u igri neko iritantno zvono. Pa zašto onda taj doživljaj ne bismo učinili sebi ugodnijim?

Vreme je da upoznate "Little Rooster"! Koncept ovog budilnika nije se menjao godinama: imamo analogni ili digitalni sat, namestimo ga da zvoni u određeno vreme, a kada ga za nekoliko sati začujemo, proklinjemo dan kada smo se rodili i došli u situaciju da se budimo u šest sati ujutru.

Razni su inovatori pokušavali da malo začine celu tu priču oko budilnika i učine je zanimljivom (poput zagonetke koju morate da rešite kako bi alarm prestao da zvoni), ali stvari se nisu previše promenile, pa nam to i dalje postaje zaista grozno iskustvo.

Međutim, Britancu Toniju Megsu 2011. godine sinulo je rešenje. Napravio je aparat koji je nazvao "Little Rooster" i krenuo u osvajanje sveta.

Ono što "Little Rooster" se čini toliko posebnim, da je činjenica da se zapravo radi o vibratoru koji žena pre spavanja stavi u gaćice, a ujutro se budi uz lagano i ugodno vibriranje, koje na kraju vodi do orgazma.

Ova igračka, koja će, verujemo, razveseliti mnoge dame širom sveta, dolazi u tri boje: beloj, ružičastoj i ljubičastoj, a možete da je naručite i putem interneta za 69 dolara.

Megsova igračka za seks vrlo brzo postala je hit, a krajem prošle godine pokušao je lansirati kampanju "Indiegogo Crowdfunding" za mušku verziju vibratora, međutim sve se završilo potpunim fijaskom.

http://www.youtube.com/watch?v=Hx94dbBd-GQ
http://www.youtube.com/watch?v=q0-0k9rOL0E