Prostitutke u Bosni rade po akcijskim cenama!

Kriza i konkurencija tako su i u najstarijem zanatu na svetu snizili cene, pa tako cela usluga košta 15 evra

U Bosni i Hercegovini na magistralnom putu Prijedor - Banjaluka rade "stoperke" koje svoje usluge zbog velike ekonomske krize daju upola cene.

"Ima ih četiri-pet. Čuo sam da jedna ima sina narkomana koji je tera da to radi. Jedna je udata i muž zna čime se bavi. Valjda mu je važno da novčanik bude pun, a ne to s kim žena radi one stvar", rekao je jedan Prijedorčanin.

Kaže da mu je jedna od tih "dama" pre nekoliko godina ušla u automobil.
"Stopirala me i odmah posle ulaska u auto počela je neku svoju bezveznu priču. U stilu da joj je, kad se vraćala iz Sanskog Mosta, neki matorac ponudio 10 evra maraka da ga oralno zadovolji. "Da je mlad kao ti, uradila bih džabe, a njemu ne bih ni za 25 evra", rekla mi je kao u poverenju. Kad je videla da ne reagujem i da od "posla“ nema ništa, zamolila me da stanem. Sve u svemu, vozili smo se tek nekih desetak kilometara, nakon čega je izašla iz auta", ispričao je Prijedorčanin.

Kriza i konkurencija i u najstarijem zanatu na svetu snizili su cene, pa tako, kako priča sredovečni momak iz jednog sela kod Prijedora, kojeg je prijatelj "počastio" kompletom usluga, rekao da sve košta samo 15 evra (30 maraka).

"Pokupili smo je negde kod Piskavice i brzo sklopili dogovor. Oralni, plus klasični seks. Na kraju mi je ispostavila račun od 15 evre. Oralni deset, a klasični seks 20 maraka. Problem je što sam u džepu imao samo 11 maraka pa je sve velikodušno platio prijatelj koji je bio sa mnom", prepričao je svoje iskustvo.