KORAK PO KORAK: Kako partneru otkriti skrivene fetiše

Fetiši zaista mogu da podignu vaš seksualni život na jedan sasvim novi nivo ukoliko ste iskreni i sa partnerom delite svoje tajne fantazije

Seksualni fetiši zaista mogu vaš seksualni život da podignu na jedan sasvim novi nivo, sve dok ih vaš partner smatra 'normalnim'.

No, mnogi ljudi imaju problema sa izražavanjem svojih seksualnih fetiša jer retko kada mogu da osete dovoljnu prisnost i poverenje da bi nekom otkrili takve tajne. Ali ako vam je stalo do poboljšanja seksualnog života, vaš bi partner itekako trebalo da ima ta saznanja kako bi vaše maštarije mogao i da ispuni.

Svako ima sopstveno shvatanje 'normalnog' i svako ima jedinstvene stvari koje ga 'pale'.

Iskrenost je uvek dobra stvar u jačanju (seksualnog) odnosa, pa nemojte strahovati da otkrijete sopstvene fetiše ako želite da saznate fetiše vaše voljene osobe.

Nemojte strahovati ni od isprobavanja novih stvari, poput masturbiranja pred partnerom ili uživljavanje u neke uloge prilikom predigre i seksa.

Ako ste s partnerom toliko bliski i usudite se da mu priznate svoje fetiše, ako ste ih zajedno isprobali i ako oboje u njima uživate, tada se smatrajte srećnicima jer ste spoznali seksualno kompatibilnu osobu, što je nekada prava retkost.