OVO NIKAD NE RADITE: Gestovi iz komedija zbog kojih biste dobili šamarčinu!

Par koji se tek upoznaje odlazi na zajednički kurs slikanja ili kuvanja, a zaigrani muškarac u jednom trenutku odlučuje da bi bilo baš simpatično da išara svoju pratilju temperom po nosu ili da joj posipe brašno po kosi

Poznata je i scena u kojoj se Hit Ledžer “Deset razloga zašto te mrzim” penje na tribinu i pred svima peva pesmu Juliji Stajls, koja je posramljena, ali ipak uživa.

Kada ih gledamo u filmovima, čine nam se kao simpatične male gestove u kojima glavni glumac pokušava da osvoji devojku, ali u stvarnom životu bi verovatno dobio šamar. I dalje će nam biti romantični na filmu, ali zahvalne smo što niko ne radi to stvarno.

Farbanje nosa
Klasična scena u filmu: par koji se tek upoznaje odlazi na zajednički kurs slikanja ili kuvanja, a zaigrani muškarac u jednom trenutku odlučuje da bi bilo baš simpatično da išara svoju pratilju temperom po nosu ili da joj posipe brašno po kosi. U filmu će junakinja sramežljivo da odmakne glavom i da se nasmeje, ali u stvarnom životu, većina će vikati na njega.

Nasilno bacanje u bazen
Opet, u filmu je sasvim romantično. On je u bazenu, nagovara je da uđe, a ona se nećka jer joj je hladno i verojatno nije depilirala noge. Većina žena bi u stvarnosti otišla, većina muškaraca bi odustala, ali u filmu se događa opcija B: on je hvata za ruku i povlači u bazen. Ona pada i sme se, iako je verovatno upravo ostala bez mobilnog i dokumenata.

Uhođenje
Njih dvoje se nikada nisu upoznali, ali on zna sve o njoj. Zna gde živi, koja joj je najdraža pesma, a pojavljuje joj se pred kuću pevajući pesme baš pod njenim prozorom. Slatko na filmu, ali većina žena bi zbog takvog tipa tražila sudsku zabranu pristupa.

Javno sramoćenje
Hit Ledžer se u filmu “Deset razloga zašto te mrzim” penje na tribinu i pred svima peva pesmu Juliji Stajls, koja je posramljena, ali ipak uživa. U stvarnosti bi većina žena pobegla glavom bez obzira, bio to Hit Ledžer ili bilo ko drugi.