NE VALJA NI PREDUGO: Završila u bolnici zbog orgazma od 3 sata!

Skakala sam gore dolje, pila vino kako bi smirila organizam, pokušala sam doslovno sve i svašta da zaustavim orgazme, rekla je Liz

Amerikanka Liz iz Sijetla postala je zabrinuta nakon što užitak koji je osetila prilikom sekusalnog odnosa sa svojim dečkom Erikom nije prestajao. Posle dvosatne agonije otišla je u bolnivcu jer neprestani orgazmi postali su nepodnošljivi.

U bolnici su i doktori bili zbunjeni i mislili su da ima porođajne kontrakcije, ali su ubrzo shvatili da ne može doći do daha zbog orgazma. Trebalo im je još sat vremena da zaustave orgazme. Liz je posle toga stavljena pod neprestanu nadzor lekara.

"Skakala sam gore dolje, pila vino kako bi smirila organizam. Pokušala sam doslovno sve i svašta da zaustavim orgazme", rekla je Liz.

Ova neobična priča objavljena je u šou Zbog seksa smo završili na Hitnoj američkog TV kanala TLC. U prethodnoj emisiji prikazana je priča nevinog muškarca čija je devojka u ljubavnom zanosu završila u bolnici pošto su prvi put pokušali da vode ljubav - glavom je razbila zid.

http://www.youtube.com/watch?v=BU4lvjOfUrw