Vučić: Odnosi sa RS veoma dobri, ne na štetu BiH

Kurir
Očekujem da obezbedimo tržište i za određenu robu iz RS. Sve ono što možemo da unapređujemo - unapređujemo, ne povređujući teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, ne dirajući ni u čija prava, niti u međuanrodno priznate granic, naveo je vicepremijer

BEOGRAD - Vicepremijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić ocenio je danas da su odnosi Srbije sa Republikom Srpskom veoma dobri i da napreduju od poslednjih zajedničkih sednica vlada.

On je, u razgovoru sa novinarima posle unošenja Badnjaka u prostorije SNS-a, rekao da odnosi Srbije i RS napreduju od poslednjih zajedničkih sednica dve vlade.

Očekujem da obezbedimo tržište i za određenu robu iz RS. Sve ono što možemo da unapređujemo - unapređujemo, ne povređujući teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, ne dirajući ni u čija prava, niti u međuanrodno priznate granice”, kazao je Vučić.

On je najavio da će građanima RS 9. januara, na Svetog Stevana, poželeti sve najbolje i dug vek RS.

Vučić se zahvalio dnevnom “Avazu” na nagradi koju je dobio.“Veoma sam zahvalan što sam dobio tu vrstu nagrade u BiH. To pokazuje, dobiti nagradu u Banjaluci i Sarajevu, da neki ljudi spolja umeju da cene nečiji rad, trud i angažman“, rekao je on.