TRIKOVI ZA BOLJI SEKS: Kako da od malog penisa napravite veliki!

Ako vašeg partnera priroda nije obdarila, ne treba očajavati - seksualni terapeut Ian Kern otkriva trikove koji manji penis čine znatno većim

Pitanje veličine penisa uvek privuče pažnju muškaraca, a puno je onih koji bi mnogo toga dali za još koji centimetar više. Ako vašeg partnera priroda nije obdarila, ne treba očajavati - seksualni terapeut Ian Kern otkriva trikove koji manji penis čine znatno većim.

Zagrejte se
Jedna od stvari koja pridonosi veličini penisa svakako je količina krvi koja oteče u penis, kao i stanje ukrućenosti penisa. U prevodu, što je muškarac uzbuđeniji, to će partnerka jače osećati penis za vreme penetracije. Zbog se svakako pozabavite vrućom predigrom, a ni oralni seks prie prave akcije nije na odmet.

Vežbe "tamo dole"
Ako partnerka za vreme seksa izvodi Kegelove vežbe, stvoriće se više trenja što znači da će jače osećati penis za vreme penetracije.

Odgovorite ga od masturbacije
Kada muškarac ne masturbira nekoliko dana, prilikom stimulacije dolazi do većeg protoka krvi u penisu koji će se činiti veći nego ikad. Naravno, ovaj trik može biti pomalo nezgodan jer ako zamolite partnera da ne masturbira nekoliko dana, sigurno će tražiti objašnjenje. Ako još niste dovoljno otvoreni jedno prema drugom, uvek ga možete izazvati na takmičenje "ko će duže izdržati bez masturbacije".

Donesite igračku u spavaću sobu
Nemojte biti stidljivi po pitanju seks-igračaka, one mogu samo dodatno zagrejati atmosferu u spavaćoj sobi. Preko dilda pa do vibratora, izbor je zaista šarolik, a ako je penis nešto manje veličine, to se sigurno može nadoknaditi seks-igračkom.