Pazite šta pričate posle seksa

Ako volite šaputanje na jastuku posle ljubavnog čina, dobro pazite šta ćete reći partnerki jer je tada prilično osetljiva

Ispeci pa reci.
Većina žena uživa u maženju i šaputanju nakon vođenja ljubavi, i ma koliko muškarci tada bili opušteni, trebalo bi da su na oprezu jer postoji ono što nakon seksa nikada ne bi trebalo da kažu.

Ovo je bio najbolji seks koji sam ikad imao!

Naravno da možda imate najbolje namere, ali upoređivanje vaše sadašnje partnerke s bivšim devojkama, nakon što ste učestvovali u tako intimnom činu, nije nešto što vaša draga želi da čuje. Umesto toga počastite je komplimentom zbog nečega što se upravo desilo među vama - da niste mogli da skinete pogled s njenih grudi dok je bila na vama ili da su vas izludeli njeni poljupci... Sigurno postoji neki takav kompliment koji joj u tom trenutku možete uputiti.

Koliko si puta svršila?

Ako postavite ovo pitanje, zvučaćete kao da od nje tražite da vam kaže koliko ste dobri bili u krevetu. Ako vas zaista zanima njen osvrt na vaše seksualne veštine, pitajte to na malo suptilniji, šaljiv način, na primer: „Reci mi dve stvari koje su ti se svidele i dve koje nisu“. Na taj način ćete dobiti povratnu informaciju o tome kako se oseća i šta misli.

Ovo je baš potrajalo. Jesi li dobro?

Žene su nakon seksa veoma osetljive, pa ih kritika na račun njihovog seksualnog umeća može povrediti. Zato joj, umesto da se hvalite svojom izdržljivošću, recite da nakon seksa blista ili da ne postoji nijedno drugo mesto na svetu na kojem biste u tom trenutku radije bili.

(N. B.)