Ovo su mesta na kojima ćete naleteti na budućeg dečka

Evo na kojih sedam lokacija može da vam se osmehne sreća

Iako vam se ponekad čini da posle srednje škole više nema mesta ni prilika na kojima bi ste upoznali budućeg dečka, varate se! Prilike su svuda, samo je potrebno malo mašte i kreativnosti!

Evo na kojih sedam lokacija može da vam se osmehne sreća:

1. Prodavnica
Da, ovo možda zvuči kao kliše i nije baš glamurozno niti romantično, ali može biti itekako efikasno! Dok idete u nabavku namirnica držite širom otvorene oči jer nikada ne znate na kog zgodnog komšiju ćete naleteti. A kada se to dogodi, nemojte se stideti da započnete neku neobaveznu konverzaciju sa njim!

2. Preko zajedničkih prijatelja
Ovo je ustvari najčešći način upoznavanja ljudi. Ništa nećete izgubiti ako pokušate. Nemojte oklevati da pitate svoje prijatelje za preporuku i posredovanje u upoznavanju. Ovakvi sastanci mogu se završiti kao totalna katastrofa, a mogu biti i odličan način da započnete vezu.

3. Preko interneta
U današnje vreme ovaj način upoznavanja je najpopularniji i sve je više onih koji započinju “online” veze. Kada se upustite u virtualna upoznavanja, imate zaista bezbroj mogućnosti pred sobom. Bitno je samo da u ovakvim prilikama budete oprezni i zaštitite se od mogućih opasnosti. Naravno, i o dečku koga upoznate putem društvenih mreža možete se raspitati preko prijatelja ili poznanika i time otkloniti sumnje.

4. Na poslu
Ukoliko vam se dopadne kolega sa posla, nemojte oklevati! Na radnom mestu svi provodimo dosta vremena, pa nije ni čudo što u nekom trenutku osetimo privlačnost prema nekome sa kim radimo. Takva veza može imati i svoje mane, ali ukoliko naučite da razdvojite privatno od poslovnog, uspeh je zagarantovan! Kolege takođe mogu biti i odlične “provodadžije” jer uvek neko ima slododnog brata ili druga za upoznavanje.

5. U restoranu
Naravno da možete upoznati dečka dok ste u restoranu! Atmosfera je mirnija i intimnija nego u klubu ili kafiću, a ljudi su opušteniji. Hrana može biti i odlična tema za razgovor i početak konverzacije. Nabacite osmeh i otvorite oči širom kada sledeći put budete planirali odlazak na klopu.

6. U šopingu
Ko kaže da šoping vole samo žene? Ako tražite potencijalnog dečka, dok kupujete, obratite pažnju na prodavnice koje prodaju mušku garderobu. Mesta na kojima se prodaje tehnika, prodavnice mobilnih telefona, kao i parfimerije sjajna su prilika da se nađete u redu sa nekim finim gospodinom.
Najbitnija je vaša energija kojom zračite, i dobra volja, a razgovor dolazi spontano.

7. Škola/fakultet
Škola i fakultet su fenomenalna mesta za pronalaženja dečka jer je izbor veliki.
To ne mora biti neko iz vaše grupe ili razreda, jer svakog dana na hodniku pored vas prođe gomila preslatkih momaka. S obzirom da se srećete svakodnevno, imate vremena za taktiku i osmehe u prolazu. Na ovaj način započele su mnoge sjajne veze.
Učestvujte u vannastavnim aktivnostima i ne odbijajte pozive na druženje sa kolegama sa faksa jer je to način da se bolje upoznate sa ljudima.