Vruće poze za seks u kolima

Izaberite sigurnu lokaciju i budite maštoviti... Ostalo će već doći na svoje

Sjajna igra za avanturiste.
Ako znate šta treba da radite i ako imate iskustva, seks u automobilu može biti jako uzbudljiv. U slučaju da se strast pokrene u vožnji, negde na pola puta, uzbuđenje dobija posebnu čar.

Možda su vam ovakve situacije poznat i savladali ste sve veštine ljubavnog čina u kolima, ali za svaki slučaj vam otkrivamo kako da izbegnete sedišta, volan, menjač i da u najudobnijoj pozi uživate do kraja.

Poza 1
NA SUVOZAČEVOM SEDIŠTU

Prva varijanta: pomerite vozačevo ili suvozačevo sedište unazad do kraja, pa spustite naslon. Muškarac treba da leži, a devojka da mu sedne u krilo licem okrenuta ka njemu. Ne može biti jasnije i jednostavnije. Sve ostalo je na vama.
Druga varijanta: muškarac leži isto kao u prethodnoj varijanti, a ona sedi na njemu okrenuta leđima, rukama se oslanjajući na volan ili pregradu za stvari.

Poza 2
BLIZU, BLIŽE

Ako se odlučite za zadnje sedište, najpre se upoznajte s pozom zvanom „blizu, bliže“. Za početak odmaknite prednje sedište, da dobijete što više mesta. Ova poza takođe ima dve varijante: u prvoj muškarac sedi, žena mu je u krilu s nogama u klečećem položaju, dok je muškarac između njenih nogu (on dole, ona gore). Druga varijanta je da ona sedi muškarcu u krilu okrenuta leđima od njega.

Poza 3
NA ZADNJEM SEDIŠTU

Misionarska poza je svima poznata - ona leži, a muškarac je na njoj. Vrlo je verovatno da vam ova poza na sedištu automobila neće biti udobna kao na krevetu, ali uz malo mašte i te kako može uspeti.

Poza 4
DOK VOZITE

Ovo je nešto što muškarci egzibicionisti obožavaju - dok on vozi, ona mu pruža oralni seks. Ipak, ovu pozu ne preporučujemo iz dva razloga - bezbednosnog, jer on mora ostati priseban i držati oči na putu, a i zbog njenog neprijatnog osećaja kada naiđete na ležećeg policajca ili rupu na putu.

Poza 5
NA HAUBI AUTOMOBILA

Jasno vam je da je ovo pre svega letnja poza, koja ima više varijanti i veoma je udobna za muškarca - ona leži na haubi s podignutim nogama ili ih je stavila na njegova ramena, a on stoji između, ili je ona naslonjena na haubu okrenuta prema šoferšajbni, dok je on iza nje.
Ovo su osnovne i najlakše izvodljive poze u automobilu, i naravno da nisu jedine, a na vama je da budete što maštovitiji i da eksperimentišete.
Izaberite sigurno mesto i parkirajte se tamo gde vas drugi neće videti