Klasičan američki doručak od palačinki, slanine i jaja ili brazilska kombinacija manga, tosta i šunke, dok Kinezi preferiraju zemičku od svinjetine uz kašu od pirinča
Ako volite da zavirite u tuđi tanjir ili tražite inspiraciju za sveže gastronomsko jutro, pozivamo vas da s nama proputujete kroz svetske kuhinje za samo dva minuta.
Klasičan američki doručak od palačinki, slanine i jaja ili brazilska kombinacija manga, tosta i šunke? Želite da znate sa čim Meksikanci jedu pasulj za doručak?
Povrće iz turšije u kombinaciji sa pirinčem i "miso" supom omiljeni je izbor Japanaca, dok Kinezi preferiraju zemičku od svinjetine uz kašu od pirinča.
Ako vas zanima šta je na meniju za doručak u Keniji, Australiji, Nemačkoj, Indiji, Vijetnamu i drugim zemljama sveta, treba vam manje od dva minuta za gastro provod, piše Lisa.rs