Lepa Brena: Georgiev je prepoznao naš kvalitet!

Damir Dervišagić
Estradna zvezda potvrdila da će na novom albumu možda sarađivati s pevačem koji je godinama omalovažavao folkere

Prepoznao priliku da zgrne lovu!

Vlado Georgiev očigledno nema stida. Prvo je pljuvao po narodnjacima, a sad se ne libi saradnje s njima. Ali to ne smeta suvlasnici „Grand produkcije“. Lepa Brena za Pulsonlajn otkriva da je ovaj muzičar prepoznao kvalitet „Granda“ i potvrdila moguću saradnju s njim.

Nahvalila ga

- Normalno da bi mi bilo drago da sarađujem s Vladom Georgievim jer on je vrstan poznavalac svih žanrova muzike, a u to sam imala prilike da se uverim i privatno i profesionalno. Ništa se ozbiljno nismo dogovorili o mom albumu, ali mi je drago što je prepoznao kvalitet „Granda“ i, ako je raspoložen za saradnju, u vezi sa zabavnom ili narodnom muzikom, svima nama će to biti veliko zadovoljstvo - izjavila je Brena.

Za šaku para

On je, izgleda, za šaku para rešen da se odrekne svojih „čvrstih“ uverenja, pa ni to što je do sada na sva zvona omalovažavao one koji se bave folk muzikom izgleda puj-pike, više ne važi! A do pregovora o saradnji s Brenom navodno je došlo nakon Vladovog intenzivnog druženja sa Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem, što se dugo krilo, dok nije Svet objavio.

Vremena se očigledno menjaju, a kako lova vrti tamo gde burgija neće, ne treba da čudi ni to da Vlado možda uskoro dobije i neku funkciju u „Grandu“. Stručni savetnik za folk hitove? Što da ne.

(M. K. V.)
Fotomontaža 
Samo mu još harmonika i naočare fale... Lepa Brena i Vlado Georgiev (Fotomontaža)