ISPROBAJTE: 3 Kama Sutra poze za hrabre parove

Želite li i vi da savladate neke drevne strasti koje vama i vašem partneru garantuju nezaboravni užitak, isprobajte tri poze u seksu koje garantuju snažan užitak, ali su i dobar trening za stražnjicu i ruke

Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savete za različite seksualne aktivnosti te se prevodi kao 'umetnost vođenja ljubavi'.

Želite li i vi da savladate neke drevne strasti koje vama i vašem partneru garantuju nezaboravni užitak, isprobajte tri poze u seksu koje garantuju snažan užitak, ali su i dobar trening za stražnjicu i ruke.

Sirena
Potreban vam je krevet. Žena leži potrbuške na krevetu, ali ovaj puta gornji deo tela visi preko ruba kreveta, a težina tela je naslonjena na podlaktice.
Muškarac leži na ženi u istom položaju, ali je naslonjen na dlanove s ispruženim rukama. Podizanjem i spuštanjem gornjeg dela tela u sklek muškarac diktira tempo. Ovaj položaj je dobra vežba za bicepse i tricepse.

Most
Potrebna vam je visoka površina poput stola ili visokog kreveta. Žena leži potrbuške na krevetu tako da joj je samo gornji deo tela (do struka) na krevetu. Muškarac prilazi krevetu i razdvaja ženine noge. U polučučnju muškarac diktira tempo i dinamiku. Ovaj položaj je odličan za jačanje stražnjice i bedara.

Slap
Potrebna vam je kada i topla kupka. Muškarac sedi u kadi s ispruženim nogama. Žena seda na njega, okrenutim leđima s nogama savijenim u kolenima kao u čučnju. Muškarac rukama obuhvata ženin struk i na taj način diktira tempo, a žena ga prati podizanjem i spuštanjem u čučanj. Ovaj položaj je dobra vežba za ženinu stražnjicu i za muškarčeve bicepse.

(Zadovoljna.hr)