Kvins ov stoun ejdž želi da proba tradicionalnu srpsku hranu i hoće da pije samo domaću žestinu
Pomalo probirljivi!
Ostalo je još manje od 48 sati do početka Rok Egzit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu! Svetska atrakcija Kvins ov stoun ejdž dolazi u Srbiju pravo s vodećih evropskih festivala, a na rokenrol slavlju pridružiće im se i Partibrejkers, Ajzbrn, Ritam nereda i Repetitor!
Kao i sve velike zvezde, i ovi momci imaju neke nesvakidašnje zahteve za nastup u Novom Sadu. Ipak, nisu bili toliko zahtevni ni razmaženi kao njihove brojne kolege, koje traže maltene i ptičje mleko. Kad je hrana u pitanju, ključno je - domaće, a kreativno! Rokeri su ljubitelji lokalne kuhinje, te su za glavni obrok tražili obilnu hranu spremljenu po receptima naših baka, sa izdašnim parčetom mesa i svežim začinima.
Gosti iz Amerike su, čini se, strastveni ljubitelji ljutog jer su im ljute papričice halapenjo neizostavan element svakog obroka, pa čak i doručka. Što se tiče pića, jasno je da će od žestine pre svega biti posluženi rakijom i domaćim vinima.
Vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi otvaraju se u 18 sati, a ovom manifestacijom i zvanično otpočinje velika Egzit avantura, koja se nastavlja od 10. do 13. jula u Novom Sadu i od 15. do 17. jula u Budvi.
(Lj. R.)
Ostalo je još manje od 48 sati do početka Rok Egzit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu! Svetska atrakcija Kvins ov stoun ejdž dolazi u Srbiju pravo s vodećih evropskih festivala, a na rokenrol slavlju pridružiće im se i Partibrejkers, Ajzbrn, Ritam nereda i Repetitor!
Kao i sve velike zvezde, i ovi momci imaju neke nesvakidašnje zahteve za nastup u Novom Sadu. Ipak, nisu bili toliko zahtevni ni razmaženi kao njihove brojne kolege, koje traže maltene i ptičje mleko. Kad je hrana u pitanju, ključno je - domaće, a kreativno! Rokeri su ljubitelji lokalne kuhinje, te su za glavni obrok tražili obilnu hranu spremljenu po receptima naših baka, sa izdašnim parčetom mesa i svežim začinima.
Gosti iz Amerike su, čini se, strastveni ljubitelji ljutog jer su im ljute papričice halapenjo neizostavan element svakog obroka, pa čak i doručka. Što se tiče pića, jasno je da će od žestine pre svega biti posluženi rakijom i domaćim vinima.
Vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi otvaraju se u 18 sati, a ovom manifestacijom i zvanično otpočinje velika Egzit avantura, koja se nastavlja od 10. do 13. jula u Novom Sadu i od 15. do 17. jula u Budvi.
(Lj. R.)
Nebojša Mandić
Dobra rok žurka
- 18.20 Repetitor
- 19.10 Ritam nereda
- 20.00 Ajzbrn
- 21.05 Partibrejkersi
- 22.30 Kvins ov stoun ejdž