Pet znakova da treba da raskinete

Možda je došao trenutak da otvorite oči i da uvidite probleme koje postoje u vašoj vezi

Kada smo zaljubljeni i kada mislimo da smo napokon sreli našu srodnu dušu, u stanju smo da istrpimo mnoge stvari i da zatvoramo oči na mnoge uznemirujuće činjenice. Možda je došao trenutak da otvorite oči i da uvidite probleme koje postoje u vašoj vezi.

1. Nema privlačnosti
Nekad je neko dobar samo “na papiru”, dobro izgleda i odlična je prilika, ali vas ta osoba jednostavno ne privlači. Ne pokušavajte ništa da silite i pomirite se sa činjenicom da u vašoj vezi jednostavno nema hemije i da je verovatno nikada neće ni biti.

2.Grub je prema podređenima
Takođe, o osobi mnogo možete da naučite ako je posmatrate kako se ponaša prema ljudima koje je “služe” - prema konobarima, prodavcima, radnicima...

3. Nasilan je
Pod nasilje ne spada samo fizičko, već i mentalno i emocialno nasilje. Mislimo da nema potrebe za daljim objašnjenjem.

4. Nikada nema vremena za vas
Budimo iskreni, ako zaista želite da nekog vidite i da provedete vreme sa voljenom osobom, ništa vas neće sprečiti. Pronaćićete vreme i makar kartko biti u društvu partnera. Sve ostalo su izgovori.

5. Nemate ništa zajedničko
Kažu da se suprotnisti privlače, ali to važi samo donekle. Ono što je bitno je da se slažete i poklopate u stvarima koje smatrate bitnim za život i vaš odnos.

(24sata.rs)