ATIJASOVA BIVŠA: Anabelin muž je priznao naŠe dete, tražiću mu test na drogu!

Posle našeg pisanja da već godinu i po dana nije dao dinara za alimentaciju, Jasmina tvrdi da ona pare nije ni tražila, već samo dozvolu da s detetom može normalno da putuje

Jasmina Skender, bivša devojka bosanskog biznismena Andreja Atijasa, supruga pevačice Anabele Bukve, kaže za Kurir da joj nije jasno zbog čega on traži test na DNK kad je već priznao njihovog dvogodišnjeg sina.

Posle našeg pisanja da već godinu i po dana nije dao dinara za alimentaciju, Jasmina tvrdi da ona pare nije ni tražila, već samo dozvolu da s detetom može normalno da putuje.

- Nema ni govora o bilo kakvom DNK testu jer je on odmah priznao dete, na moju žalost. On tu priču potegne svaki put kad mene treba da vređa. To je isto kao kad bih ja potegla testiranje na narkotike, samo je razlika u tome što bi moj zahtev bio opravdan - započinje razgovor Jasmina i dodaje:
- Zašto vam Andrej nije poslao celu tužbu, bilo bi zanimljivo da pročitate da on u stvari od mene traži da ja njemu plaćam alimentaciju i da mu dam dete. Najsmešnije je što je rekao da, ukoliko sud dodeli dete meni, on može da plaća samo 50 evra jer je nezaposlen i u teškoj finansijskoj situaciji. Ne tražim nikakvu alimentaciju nit me to zanima. Jedino sam tražila da s detetom mogu da otputujem na more, ali on ne želi da dođe i potpiše za pasoš - istakla je Jasmina i dodala da je Atijas slagao da ne može da je pronađe.

- Laž je da sam se odselila. Živim na istoj adresi godinama. Na istom mestu gde je posećivao svog sina- navela je bivša Atijasova devojka.
Damir Dervišagić 
Poljuljana idila... Anabela i Andrej