Kako muškarci vode ljubav kada vole

Ponašanje u krevetu otkriće vam koliko je lud za vama

Muškarac koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. Ponašanje u krevetu otkriće vam koliko je lud za vama...

Ljubi vas često i dugo
Muškarci najčešće nisu baš prezaljubljeni u poljupce i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ljubi li vas nežno i strastveno po celom telu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

Seksu pridaje puno pažnje
Seks je naravno jako bitan deo svake veze, ali frajer koji vas iskreno voli pozabaviće se celim ritualom oko seksa. On će istrajati na predigri, maženju i potrudiće se da pre samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto je najbolji pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

Trudi se shvatiti vaše želje
Frajer koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno te će vodeći ljubav nastojati da razvije puno veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji seksu prethode, u samom seksu, te u trenucima nakon njega.

Potpuno je opušten
Možda nije u svakom trenutku savršen, ali njegovo nesavršenstvo ga čini savršenim partnerom za duge staze. Frajer koji vas istinski voli i koji ne može zamisliti život bez vas uvek će u vašoj prisutnosti, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se bivanje uz vas čini kao najprirodnija stvar na svetu.

(index.hr)