NOVI TALAS VIRUSA HIV: Glumac pozitivan, zaustavljeno snimanje!

U našim centrima za obavljanje testova imamo jedan HIV-pozitivan slučaj. Još nismo dobili rezultate dodatnih testova za potvrdu, ali primenjujemo sve mere predostrožnosti da bismo utvrdili da li našim glumcima preti opasnost”, rekla je Djukova

Kalifornijska organizacija koja zastupa interese industrije filmova za odrasle pozvala je profesionalce da privremeno prestanu da snimaju u okrugu Los Anđeles pošto je otkriveno da je jedan glumac HIV-pozitivan.

Snimanje je stopirano i prošle godine zbog glumca Roda Dejlija koji je testiran pozitivno, kao i njegove koleginice Kameron Bej.

Koalicija za slobodu govora zatražila je moratorijum u četvrtak, a glavna izvršna direktorka Dajen Djuk je izjavila da je neimenovana osoba podvrgnuta dodatnim testovima radi potvrđivanja dijagnoze. U nastojanju da spreči širenje bolesti, koalicija hitno poziva na obustavljanje produkcije.

"U našim centrima za obavljanje testova imamo jedan HIV-pozitivan slučaj. Još nismo dobili rezultate dodatnih testova za potvrdu, ali primenjujemo sve mere predostrožnosti da bismo utvrdili da li našim glumcima preti opasnost”, rekla je Djukova.